Brad Pittről keringenek már egy ideje a pletykák, miszerint új szerelemre talált a csodálatos topmodell, Emily Ratajkowski személyében.

Kapcsolatukra reagált a szupermodell, aki elárulta azt is, hogy szingliként éli jelenleg az életét, azonban hivatalosan nem randizik a sármos színésszel.

Brad Pitt és Emily Ratajkowski

A gyönyörű, 31 éves szupermodell friss TikTok-videójában bevallotta, hogy biszexuális. Ekkor nyilatkozta, hogy élvezi a szingliség szabadságát. Nehéz időszak állhat a háta mögött, hiszen nemrég adta be a válókeresetet. Amióta nincsen együtt férjével, Sebastian Bear-McClarddal, azóta folyamatosan romantikus pletykákba keveredik.

 Az én testem című könyvéről a Varietynek nyilatkozva a következőket mondta: 

– Az egyik dolog, amiről a könyv utolsó esszéjében írok, az a kontrollról és annak megértéséről szól, hogy az egyik legjobb módja annak, hogy valóban boldogok legyünk, az irányítás elengedésével kapcsolatos.

A csodás modell nagyon élvezi a szabadságot, amelyet a szingli lét hozott el számára. Nem foglalkozik mások véleményével, ahogyan a külső nyomásoknak sem enged.

– Életemben először vagyok egyedülálló, és úgy érzem, élvezem azt a szabadságot, hogy ne aggódjak túlzottan amiatt, hogy hogyan látnak engem.

Férjével való elhidegült kapcsolata ellenére közösen nevelik egyéves kisfiukat, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyermek ne szenvedje meg a válást. Közös barátok és egyes források szerint Emily csak élvezi Brad Pitt társaságát, azonban nincsen köztük semmi. A modell igyekszik kicsit kiszakadni a válás okozta szomorúságból, és ennek a legjobb módja, ha elfoglalja magát és kiélvezi az egyedüllét szépségeit.

– Megpróbál elfoglalt lenni és nem a válásra koncentrálni. Ő és Brad közös barátokon keresztül találkoztak a szakmában, így nem csoda, hogy jó barátokká váltak – nyilatkozta egy közös barátjuk. 

Több mint 20 éve házas sztárpárok

Amikor 1997-ben Victoria Beckham – akkori nevén, Victoria Adams – betért a Manchester United focicsapat társalgójának bárjába, valószínűleg maga sem gondolta volna, hogy akkor és ott megtalálja az igazit. Első látásra beleszeretett David Beckhambe. Képeken olyan sztárpárokat mutatunk, akik legalább húsz éve élnek boldog házasságban.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Source link