Britney Spears az Instagramon jelentette be, hogy rövidre vágta le a haját. 

Az idén decemberben 41. születésnapját ünneplő énekesnő azonban egy olyan videóval jelentette be ennek hírét, amelyet látva egyből aggódni kezdtek érte a rajongók.

Britney Spears új haja

„Az egész hajamat levágtam! De még nem akarom megmutatni” – írta az alábbi videójához. A felvétel alatt egy szalmakalapot és egy alsóneműt viselt csak. Ahogy forgolódott a felvétel alatt, ki lehetett szúrni, hogy tényleg sokkal rövidebb lett a frizurája, körülbelül 10-15 centiméteres hosszúságú lehet.

A felvételt láttán egyből aggódni kezdtek érte a rajongók:

„Valaki segítsen ennek a lánynak, látszik, hogy súlyos gondjai vannak mentálisan!” „Én vagyok az egyetlen, akinek rossz érzése lesz a videói láttán? Szerintem valami sötét dolog áll a háttérben!” „Szegény nő, énekesnőként imádom, de mint magánember… látszik, hogy esik szét. Miért nem avatkozik közbe a férje, és miért nem segít neki?” – írták a kommentelők.

Többen azért támadták a sztárt, ugyanis fiai arra kérték, hogy ne posztoljon magáról kínos, meztelen vagy félmeztelen fotókat, mert ezzel őket is kellemetlen helyzetbe sodorja.

Britney 2021-ben vált újra szabaddá, előtte 13 évig édesapja volt a gondnoka. Ezt az időszakot kész pokolként élte meg, folyton dolgoztatták, erős gyógyszerekkel és drogokkal tömték, rákényszerítették a fogamzásgátlásra, emellett szigorú szabályok között teltek mindennapjai.

Britney és férje otthona

Képes összeállításunkban megnézheted Britney Spears és Sam Asghari új otthonát.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link