Brooke Shields a Hamptons magazin felkérésére elvállalt egy címlapfotózást, ám a feladatot nem egyedül csinálta végig, lányai, a 19 éves Rowan és a 16 esztendős Grier is csatlakoztak hozzá.

A kék lagúna sztárja a végeredményt az Instagramon mutatta meg.

Brooke Shields lányai

Shields fehér ruhába öltözött, idősebbik lánya egy fekete estélyiben, a kisebbik pedig egy piros-fehér szettben pózolt a fotós, Gieves Anderson kedvéért. Mindnyájan a Ralph Lauren egy-egy kreációját húzták magukra, magassarkúikat Jimmy Choo tervezte. A címlapon szerepel még a család kutyája is, Pepper.

A lapnak exkluzív interjút adott, amelyben arról is beszélt, hogy a lányainak jó példát akar mutatni. Nemcsak arra tanítja őket, hogy sikerből áll az élet, hanem azt is tudatosítja bennük, hogy készüljenek fel a kudarcokra.

– Mindig azt mondom a lányaimnak: „Több elutasítást fogsz kapni, mint elfogadást. Valószínűleg többször rúgnak majd ki, mint ahányszor felvesznek, és az sokat számít, hogyan gyógyítod be a sebeidet és lépsz tovább.” Szerintem ők értik ezt. Látják, hogy különösen a mi iparágunkban, bennünket, színésznőket többször utasítanak el, mint ahányszor alkalmaznának. 

Brooke Shields egykori otthona

Képes összeállításunkban megnézheted Brooke Shields nemrégiben eladott Los Angeles-i otthonát.

A velünk élő nárcizmus – Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link