Bud Spencer családjának legkisebb tagja, Massimo 2022 januárjában jött a világra, a kicsi édesanyja a legendás sztár unokája, Sofia.

Mióta a pici világra jött, a büszke nagymama, Cristiana Pedersoli néha feltölt friss képeket, amelyek jól mutatják, hogy nődögél a kisfiú.

Bud Spencer dédunokája, Massimo

Spencer idősebbik lánya, Cristiana büszkén pózolt a kisfiúval, a közös képüket az Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival. Az alábbi kedves szöveget írta a fotóhoz: „Szerelem első látásra.”

A lánya idén lett 27 éves, így a kortársaihoz képest hamarabb vágott bele a családalapításba. A kicsi apja párja, Massimiliano Monti. A hatvanéves Cristianának ő az első unokája. A nő számára a család az első, így nem csoda, hogy bármit megadna a kis Massimónak.

Instagram-követői is olvadoznak, ha friss képet rak ki a csemetéről, bár egyelőre nem látszik, kire ütött, de többen Bud Spencer vonásait fedezték fel benne.

Bud Spencernek ilyen volt az esküvője

Képes összeállításunkban megnézheted Bud Spencer esküvői fotóit, amelyeket a sztár rajongói Instagram-oldalán osztottak meg.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link