Cameron Diaz és Jude Law a 2006-ban debütáló Holiday film forgatásán gabalyodtak egymásba. A karácsonyi vígjátékban egyértelműen érződik, hogy a két színész között csak úgy izzott a levegő.

Sokan nem is gondolnák, de a színésznő végtelenül beleszeretett kollégájába a forgatások során. Kettőjük között rövidesen szerelem alakult ki, amely nem tartott sokáig.

Cameron Diaz és Jude Law szakítása

A filmben a sikeres filmrendezőt alakító sztár és a kisvárosban élő, kétgyermekes családapát megformáló sármos színész már az első pillanatban érezte, hogy több van közöttük egyszerű munkakapcsolatnál.

Fotó: Getty Images Hungary/ Lalo Yasky

Az ötvenéves szőkeség a forgatásokat követően a Sunday Mirrornak vallotta be, hogy az előítéletek ellenére odáig volt munkatársáért.

– Általában mindenkinek van egy előítélete Jude-ról, ami nem felel meg a valóságnak. A karakter, akit a filmben alakít, nagyon hasonlít rá. Karizmatikus, szórakoztató, nyitott és sármos. Nagyon könnyű volt beleszeretni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A ‘Szókimondó’ őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Cameron a film forgatása során egyedülálló volt, miután szakított Justin Timberlake-kel. Eközben Jude Law és Sienna Miller is felbontották jegyességüket, amikor kiderült, hogy a színész megcsalta párját a gyerekek dadájával.

A színész öt gyermek édesapja. Első feleségétől három gyereke is született: Rafferty Jellicoe Frost Law 1996-ban, Iris Law 2000-ben,  Rudy Law 2002. szeptember 10-én született. Sophia Law 2009-ben látta meg a napvilágot, édesanyja Samantha Burke amerikai modell, Ada Law pedig 2015 márciusában született, a kislány édesanyja Catherine Hardinggal énekesnő.

cameron-diaz-jude-law2

Fotó: Getty Images Hungary/ Jun Sato

2007-ben a pletykák azt állították, hogy Jude az Egyesült Államokba repült, hogy időt töltsön Cameron Diazzal.

– Cameron és Jude nagyon összebarátkoztak, miközben együtt dolgoztak, de most ez a barátság egy románccá alakult át – nyilatkozta egy akkori forrás.

A bennfentes állítása szerint egyetlen dolog állt a szerelmesek útjában, ez pedig az volt, hogy a csalódások után nem szerettek volna elköteleződni hosszú távon.

cameron-diazek

Fotó: Getty Images Hungary/ James Devaney

– Mindketten szívfájdalmat éltek át a múltban, és nem akartak túl gyorsan beleugrani semmibe – tette hozzá a forrás.

A románcuk rövid időn belül tönkrement, Cameront később P Diddy rapperrel hozták kapcsolatba. A pletykák 2011-ben újra elkezdődtek, amikor azt állították, hogy a két színész Londonban élvezte egymás társaságát.

– Amikor Cameron Londonban volt a Gambit forgatásán, ő és Jude felvették a kapcsolatot egymással – mondta egy forrás a Star magazinnak. Szerelmük nem tartott sokáig, a bizalom és a csalódások rányomták a bélyegét a kapcsolatukra.

A színésznő 2015-ben feleségül ment a Good Charlotte sztárjához, Benji Maddenhez, míg Jude Law 2019 áprilisában kötött házasságot Phillipa Cohen pszichológussal.

Helen Mirren és Liam Neeson szakításának oka

Helen Mirren és Liam Neeson 1980-tól egészen 1985-ig alkottak egy párt, szerelmük mesébe illő volt, és sokan irigyelték őket. Habár sokak számára kívülről romantikusnak és tökéletesnek tűnhetett a kapcsolatuk, valójában öt éven belül véget is ért. Ennek ellenére nagyon jó barátságot ápolnak egymással a mai napig, és szeretettel gondolnak vissza az együtt töltött időkre, ahogyan egymásra is.

Cover-kép: Getty Images

Source link