Amikor friss fotó jelenik meg Charlotte hercegnőről, György hercegről vagy Lajos hercegről, a rajongók azonnal azt elemzik, vajon mely családtagjukra ütöttek a legjobban.

Sokan annak gondolatával is sűrűn eljátszadoznak, hogy vajon hogyan fognak kinézni 15-20 év múlva, a Bright Side csapata segített azoknak, akiknek nem elég élénk a fantáziája, Photoshop segítségével alkotta meg felnőttkori arcképeiket.

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei felnőttként

Az alábbi pár perces Instagram-videóban több királyi család sarja látható, a bal oldalon a jelenlegi fotójuk, a jobb oldalon az elképzelt felnőttkori énjük képe szerepel. Charlotte hercegnőből például ugyanolyan gyönyörű nőt faragtak, amilyen most Katalin hercegné.

Wales hercege és hercegnéje egy szem lányában sokan felfedezik az apja és a szeptember 8-án elhunyt Erzsébet királynő vonásait.

A trónörökös, György herceg sem maradt ki. A kilencéves fiút úgy ábrázolták, mint Vilmos herceget, a rajongók egy része Diana hercegnő öccsét, Earl Spencert látja benne. Az alábbi Instagram-posztban Katalinék legkisebb fiának felnőttkori képmását is megnézheted.

A szórakoztató oldal Lajost is úgy alkotta meg, hogy le se tagadhassa az apját. A kis herceg egyesek szerint kiköpött Katalin, mások azon a véleményen vannak, hogy elsősorban a hercegné apjára, Michael Middletonra ütött, de Lajos esetében már András herceg neve is szóba került. 

Diana unokahúgai

Lady Amelia és Eliza Spencer kicsit még hasonlít is Diana hercegnőre.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link