Muri Enikő és Hódi Pamela között cicaharc van kialakulóban a Nyerő Páros villában. Míg az énekesnő a kedd esti, hetedik adásban azért akadt ki Pamelára és Bencére, mert nem tetszett neki, hogyan viselkednek Zdroba Patrikkal, a szerdai adásban egyedül Pamela rúgta el nála a pöttyöst. 

Annyira megsértődött, hogy a közös buliban sem vett részt, inkább párjával, Tóth Szabival felment a szobájukba. 

Hódi Pamela és Muri Enikő cicaharca

A pároknak a nyolcadik játéknap végén a maguk szórakoztatására a fesztiválhangulat jegyében kellett fél óra alatt különleges megjelenést kreálniuk maguknak. Annak ellenére, hogy a rögtönzött divatbemutatón más párok sem adtak mindenkinek 10 pontot, Muri Enikő nehezményezte, hogy Hódi Pameláéktól „csak” 9 pontot kaptak. Tóth Bence szerint jók voltak a szettek, de Hódi Pamela hozzátette, ők kacarászni jöttek, ezért nem adtak maximális pontszámot, de a koreográfia nagyon jó volt. 

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Muri Enikő ezen megsértődött, a kulisszák mögött azt mondta, Pamela fura lány, nem tud bele mit kezdeni, míg Tóth Szabi szerint Pamelában van egyfajta undor, ellenérzés velük szemben, aminek hangot adott. Az énekesnő a bulit sem élvezte, Zdroba Patrik barátnőjének, Bettinek és Törőcsik Daninak is elmondta, mi bántja. 

– Borzasztóan zavar, hogy minden alkalom róla kell, hogy szóljon. „Én nem éreztem jól magam a produkciótok közben, 9 pont.” Közben mindenki jól érezte magát. Mindenki! Nem tudja magát jól érezni, én meg vagyok sajnos olyan érzékeny, hogy én ezt magamra veszem. Azt most megmondom, ha Pamela holnap odajön hozzám, hogy beszéljük meg, én megmondom, hogy nem akarok vele beszélni. Nekem nincs mit mondanom neked! Be se gyertek a szobába! Számukra szűnjek meg létezni, csak ennyit kérek – fakadt ki. 

Source link