Csepregi Éva fiáról, Heatlie Dávidról köztudott, hogy foglalt a szíve. Feleségével, Dórival több sztárpáros műsorban is láthattuk, a hétfőn elindult Párharcban is együtt versenyeznek a fődíjért.

Felmerül a kérdés, akkor viszont miért láthattuk együtt a zenészt Hajdú Péter exével? A válasz egyszerű: romantikus kapcsolatba került Alföldy Annával – persze csak egy videóklip erejéig.

Heatlie Dávid és Alföldy Anna

A gyönyörű modell az egyik szereplője a Bújjunk el! című szerzeményhez készült kisfilmnek. A videóklip nem csak ezért különleges, monumentálisabb, mint a banda eddig forgatott videói.

– Először dolgoztunk komoly szándékkal a legújabb klipünkön, eddig ugyanis mindig inkább a humoré és a lazaságé volt a főszerep. Most viszont rengeteg energiáinkat és időnket fektettük bele ebbe a dalba, így nem akartuk a véletlenre bízni a videóklipet sem. Czoller Bence és csapatának munkáját mindig is nagyon tiszteltük, ezért mindenképpen velük szerettünk volna forgatni – magyarázta Heatlie Dávid.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A kisfilm amerikai hangulatot sugall, különleges fény- és hangulatvilágot álmodtak meg a csapat tagjai. Azt is előre tudják, szeretnék, ha egy gyönyörű nőé lenne a főszerep benne.

Heatlie Dávid és felesége, Dóra a Párharc című műsorban.

Heatlie Dávid és felesége, Dóra a Párharc című műsorban.

Fotó: TV2/Párharc

– Mindenképp akartunk egy lányt is a kliphez. Alföldy Anna Instagramját nézegetve fogalmazódott meg bennünk, hogy ő lenne talán a legmegfelelőbb erre a feladatra, hiszen igazán gyönyörű. Igazunk is lett! Neki is köszönhetően nem egy szokványos értelmében mutatkozik meg a képi világban, hogy a dal szövege értelmezhető egy szerelmes pár közötti párbeszédként is.

Nem ez az egyetlen nagy dobás a Heatlie-től: korábban Magyarországon egyedülálló technikával készült az együttes március 24-én az Akváriumban tartott nagy sikerű koncertjéről egy film, amely a YouTube után Spotify-on is ingyenesen elérhető.

Hajdú Péter párjának fogyása

Hajdú Péter párja, Eszter gyönyörű volt várandósan, ám ő maga egy kissé nehezen viselte testének változásait. A várakozás hónapjaiban összesen 27 kilót szedett fel, amit a szülés után szeretett volna mihamarabb leadni. 

Source link