Csősz Bogi  idén májusban jelentette be, hogy török milliárdos férjével, Burak Taluval különköltöztek, július végén pedig már arról nyilatkozott, hogy 14 együtt töltött év után hivatalosan is elváltak. 

A 38 éves üzletasszony ennek ellenére is jó kapcsolatot ápol volt férjével. Az üzletre koncentrál, és a mindennapi edzés is az élete része. Karcsú alakját a Mokkában mutatta meg, ahol Barta Sylvivel együtt táncolt. 

Csősz Bogi válása után

Csősz Boglárka élete a válás után gyökeresen megváltozott, azóta csakis az üzletre és a karrierjére koncentrál. Bomba formáját és fogyását a rengeteg mozgásnak és az önmagára való odafigyelésnek köszönheti.

– Most már az üzleti élet az, ami nagyrészt az életemet kitölti. Nagyon jó kis kereskedelmi útvonalakat építettem ki, szeretek Magyarországgal és Törökországgal együtt dolgozni. Ezt továbbra is szeretném folytatni, hiszen én ezzel megvalósítottam önmagam ott kint is. Nem kifejezetten kellett a férjemre támaszkodnom ilyen szempontból, építettem egy saját karriert magamnak.

Volt férjével nagyon jó barátságban tudtak maradni a válás után is. Az üzleti világban továbbra is együtt dolgoznak, Csősz Bogi Törökország és Magyarország között ingázik a munkája miatt.

A cikk az ajánló után folytatódik

– Szeretem, ha mindig minden pörög és történnek körülöttem az események, a pici dolgoktól nem tudok boldog lenni, főleg, ha kis lépésekben haladok. Szeretek gyorsan túllendülni a dolgokon és mindent megoldani.

Csinos alakjának igazi titka abban rejlik, hogy minden szabadidejét edzéssel és rendszeres mozgással tölti. Igyekszik minden egyes nap legalább 15 percet önmagára is szánni, hogy ne ragadjon bele a mókuskerékbe.

csosz-bogi-kep

– Nyaralások alatt is folyton sportolok, mindig szeretem aktívan tölteni a szabadidőmet, általában búvárkodom. Mindennap kell egy 15-20 perc, amikor csak a gondolataimmal vagyok, légzéstechnikákat végzek és megnyugszom.

Dobó Kata ruhája a Miniszter félrelépből

Dobó Kata A miniszter félrelép titkárnőjeként lett országosan ismert. Több olyan jelenete van, ami örökre az emlékezetünkbe vésődött. Igaz ez arra a zöld miniruhára is, amelyet ennyi év után újra felvett egy fotózás kedvéért.

Cover-kép: VIASAT3

Source link