Dallos Bogi gyönyörű estélyibe bújt arra a vacsorapartira, amit az Operaházban rendeztek a Moët & Chandon nevével fémjelezve. 

Az énekesnő természetesen férjével, Puskás Petivel vett részt a nagyszabású rendezvényen. 

Dallos Bogi az Operaházban

Dallos Bogi fekete, pántos ruháját átlátszó, fekete lepkékkel díszített anyag tette különlegessé.

Az énekes sztárpár barátaikkal, Rácz Jenővel és annak feleségével, Gyuricza Dórával mulattak, akikkel a Nyerő Páros 2020-as évadában kötöttek szoros barátságot. 

Zimány Linda egy földig érő, szexi estélyiben jelent meg az Operaházban, amit Richard Demeter álmodott meg. 

Zséda egy visszafogottan szexin dekoltált, fekete estélyi ruhában ragyogott. Pataki Ágival is fotózkodott. 

A Moët & Chandon Effervescence sorozata már második éve varázsolja el vendégeit a káprázatos fényjátékaival, és hozza el számukra a felejthetetlen champagne vacsorák hangulatát és a kihagyhatatlan estélyek világát. Sydney, New York, Tokió, Párizs és London után december 5-én Budapesten rendezték meg az Effervescence-t. A Maison zárt körű eseményén hazai és nemzetközi vendégekkel, véleményvezérekkel és a kelet-közép-európai régió Möet Society tagjaival ünnepelt. A „Night at the Opera” témájú estnek a frissen felújított a Magyar Állami Operaház adott otthont. A vendégek bepillantást nyertek a kulisszák mögé is, hiszen a champagne vacsorát az Operaház színpadán szolgálták fel.

Lékai-Kiss Ramóna a 2022-es Dancing with the Starsban

Lékai-Kiss Ramóna 2022 októberében harmadjára tért vissza Stohl András oldalán a Dancing with the Stars háziasszonyaként. Az előző két szezon alatt megszokhattuk tőle, hogy adásról adásra szemkápráztató estélyikben tündökölt a képernyőn. Ez idén sem volt másként, a nyolc hét alatt szexi, extravagáns és lélegzetelállító kreációkban láthattuk.

Source link