Dallos Bogi szőke tincseit eperbarnára festette, ezt a rajongói sem hagyhattak szó nélkül. A 25 éves sztár az Instagramján osztotta meg vadonatúj hajszínét. 

A kamerába nézve egy komoly, nőies Dallos Bogi néz vissza ránk.

Dallos Bogi haja

Dallos Bogi életében először döntött úgy, hogy szőke hajszínéről teljesen barnára vált át. Saját elmondása szerint eddig még sosem mert bevállalni ekkora változást, ami érthető, hiszen mindenki szőke hajjal szokta meg az énekesnőt.

Szerdán egy videó formájában osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint teljesen új kinézetre vált a haját illetően. A videón a hajfestés izgalmas részeit láthatjuk, ahogyan a szőke tincsek barnává alakulnak.

„Eddig sosem mertem bevállalni teljes színmódosítást, de már most odavagyok ezért a #strawberrybrown hajszínért. Úgy érzem, hogy az utóbbi időszakban kezdek ismét magabiztosabb lenni, és ez a megújulás ehhez csak hozzáad. Szóval hello új én!” – írta egy posztjában, majd nem sokkal később egy újabb képet is posztolt az átalakulásáról.

Ebben a posztban megkérdezte a rajongóit, hogy hogyan tetszik nekik az új Bogi? A legtöbben pozitívan reagáltak a hajszínváltoztatásra, és dicsérő sorokkal árasztották el az énekesnő képét.

„Sokkal jobban áll, mint a szőke. Ez jobban kiemeli a szép zöld szemedet.”

„Szerintem sokkal jobban áll a barna! A szőke hajjal túl fiatalnak tűnsz, ezzel viszont érett, fiatal nőnek.”

Voltak, akik ugyanakkor megjegyezték, hogy szerintük inkább a szőke haj áll közelebb Puskás Peti feleségéhez.

„Ez is jó, de neked a szőke jobban áll.”

„Szép a szín, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra szőke leszel”- jegyezte meg egy kommentelő, mire az X-Faktor egykori mentora azt válaszolta: „Én most nagyon szeretem, de majd meglátjuk”.

Oláh Ibolya haja

Oláh Ibolyának a haja a védjegyének számít. A Megasztár akkori stylistjának, Lakatos Márknak az volt a feladata, hogy minden versenyzőhöz megtalálja a leginkább passzoló stílust és megjelenést. Még mielőtt azonban megálmodták volna számára az etalonkülsőt, teljesen más fazonnal debütált a képernyőn.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Instagram/Dallos Bogi

Source link