Daniel Craig első házasságából született lánya, Ella Loudon is részt vett a Black Adam premierjén, amely a legújabb DC-szuperhősfilm.

A harmincéves színésznő természetesen nem hagyta ki az alkalmat, hogy a mozifilm főszereplőjével, Dwayne Johnsonnal fotózkodjon.

Daniel Craig lánya, Ella

Ella egy dögös, kivágott ruhában pózolt a hollywoodi sztár oldalán. A lánynak is olyan igéző, kék szemei vannak, mint híres édesapjának.

Édesanyja Fiona Loudon, akivel mindössze két évig élt házasságban az apja. Bár Craiggel jó viszonyt ápol, ettől függetlenül mégis édesanyja vezetéknevét használja. Az Instagramján is így található meg, illetve színészi projektjei is a Loudon név alatt futnak.

Egyelőre még nem esett az ölébe komolyabb szerep a mozivásznon, inkább rövidfilmekben szerepelt, 2022-ben jött ki a Short Term című rövidfilmje, emellett színházban játszik. A Berkshire Eagle-nek adott interjújából kiderült, hogy nagyon komolyan veszi a pályáját, nem azért választotta a szórakoztatást, hogy híressé váljon, hanem azért, hogy tiszteljék őt.

– Tényleg csak azt akarom, hogy minőségi színésznőként tiszteljenek, és igazán jó minőségű munkát szeretnék végezni – magyarázta.

Elmondta, bár szülei nyíltan sosem mondták neki, hogy ne ebben a szakmában képzelje el a jövőjét, ettől függetlenül célozgattak arra, hogy a tanulmányaira jobban oda kéne figyelnie.

Daniel Craig és felesége

Daniel Craig és felesége, Rachel Weisz csak ritka alkalmakkor jelennek meg együtt nyilvánosan.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link