Brooklyn Beckham még a tavasszal vette feleségül Nicola Peltzet, a nyáron egyre több bulvárcikk jelent meg arról, hogy valójában a színésznő nem ápol túl jó viszonyt az anyósával, Victoria Beckhammel.

Augusztusban az újdonsült házasok még tagadták egy interjúban, hogy ez így lenne, azt mondták, mindenki jól kijön egymással. Nicola megjegyezte, szerinte azért született annyi rosszindulatú pletyka róluk, mert az esküvőjén Valentino ruhában ment férjhez, nem egy anyósa által tervezett kreációban. A lány szeptemberben a Grazia magazinnak is nyilatkozott erről az ügyről, ezt viszont nem nézte jó szemmel David Beckham, az egykori futballista ki is osztotta a fiát, írta meg a Daily Mail.

David Beckham és Brooklyn Beckham balhéja

– Nos, azt terveztem, hogy Victoria esküvői ruháját veszem fel, nagyon izgatott voltam, hogy olyan kreációt viselhetek, amit a leendő anyósom készített. Azt hittem, ez olyan szép és olyan gyönyörű történet lesz. Felvettük egymással a kapcsolatot, hogy elkezdjük a ruha tervezését, aztán eltelt néhány nap, és nem érkezett semmi új információ – nyilatkozta Nicola Peltz a lapnak.

Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

Végül a divattervező nem a gyereke szerelmét, hanem annak anyját hívta fel, hogy sajnos mégsem tudják a műhelyében elkészíteni a ruhát. Hozzátette, nagyon fájt neki, hogy azt pletykálták róla, hogy ő volt az, aki nem volt hajlandó Victoria ruháját viselni. Ezt a cikket olvasva többen azt gondolhatják, hogy inkább David Beckham felesége volt a hunyó ebben a történetben, a sztár pont ezért kapta fel a vizet, amikor olvasta menye nyilatkozatát.

– Nem hiszem, hogy David valaha is elvesztette volna a türelmét Brooklynnál, és soha nem volt oka, hogy keményen beszéljen vele, de ez most végre megtörtént. Vitázott vele, majd ezt mondta neki: „Mi nem így viselkedünk ebben a családban, és te is jól tudod ezt. Mi történik legközelebb, ez már csak rajtad múlik, de már torkig vagyunk a drámával” – fogalmazta egy családhoz közel álló bennfentes a Daily Mailnek.

GettyImages-1140407326

Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

– Davidet nagyon megdöbbentette a Grazia-interjú, mert úgy tűnt, hogy a nyilvánosság előtt teregetik ki a család szennyesét. David azt is mondta nekem, hogy Romeót és Cruzt is bántja ez a helyzet.

Hozzátette, ez a helyzet sokkoló lehetett a sztár számára, ugyanis még sosem beszélt így a legidősebb fiával. 

David és Victoria Beckham lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagylány Harper Seven Beckham.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link