Amikor 1997-ben Victoria Beckham – akkori nevén, Victoria Adams – betért a Manchester United focicsapat társalgójának bárjába, valószínűleg maga sem gondolta volna, hogy akkor és ott megtalálja az igazit. Első látásra beleszeretett David Beckhambe.

Több mint 20 éve házas hollywoodi sztárpárok

A Spice Girls együttes énekesnője és a sztársportoló közt rögtön megvolt az összhang, nem is csoda, hogy már megismerkedésük idején tudták, kapcsolatuknak lesz folytatása. Sejtésük beigazolódott, két évvel később bejelentették, hogy egybekelnek. Az esküvőjükre már szülőkként kerítettek sort, legidősebb fiuk, Brooklyn pontosan négy hónappal az Írországban tartott menyegző előtt született meg 1999. március 4-én. 2002-ben újabb taggal bővült a család, ekkor jött a világra Romeo, akit 2005 februárjában követett a házaspár legfiatalabb fiúgyermeke, Cruz. 2011-ben újabb gólyahírről számolhattak be a lapok, Victoria Beckham életet adott egyetlen lányuknak, Harpernek. 

Noha időről időre felreppentek olyan híresztelések velük kapcsolatban, hogy megromlott a viszonyuk, sőt válásukat is többször megjósolták, ezek egytől egyig kacsának bizonyultak. Az Instagram-oldalaik alapján harmonikusabb nem is lehetne az életük, miután 2013-ban a futballista bejelentette visszavonulását, Angliába költöztek, és azóta is a legnagyobb idillben élnek. 2022. július 4-én már 23. házassági évfordulójukat ünnepelhették meg, idén pedig szerelmük 25. évfordulója volt.

David és Victoria Beckham nem az egyetlen páros a sztárvilágból, akik bizonyítják, létezik az igaz szerelem. Képes összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik legalább húsz éve élnek boldog házasságban.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link