Gianni Annoni a Mokka ma reggeli adásában árulta el, hogy Debreczeni Zitával a második gyermekük kislány vagy kisfiú lesz-e. 

Arról is beszélt, választottak-e már nevet, és mi alapján nevezték el az első gyermeküket. 

Debreczeni Zita és Gianni második gyereke

Debreczeni Zita és Gianni számára küzdelmes volt az út, mire szülők lettek: a modell-fotóművész az esküvő előtt hat inszemináción volt túl, ezt követően belevágtak a lombikprogramba, de csak a tizedik lombik lett sikeres. Kisfiuk, Gianfranco Máté 2020. augusztus 28-án született meg. 

Debreczeni Zita és Gianni a Glamour Bookazine-jának partiján szeptember végén.

Fotó: Femina

Nem titkolták, szeretnének neki kis testvért. Az édesanya csak idén ősz elején árulta el, hogy márciusban, a 10. hétben volt egy spontán vetélése, szeptember 20-án viszont azt az örömhírt osztotta meg közösségi oldalán, hogy a második gyermekükkel várandós.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Mokkában ma kiderült, hogy Gianfranco Máténak kisöccse születik, a sztárpár második csemetéje is kisfiú.

– Láttam az egyiket, mit tud, ez most fokozódik a tízszeresével. Azt gondolom, mindent vissza fogok kapni, amit megtettem a szüleimmel. A karma valamilyen formában mindig visszaadja. Most érzékelem és látom, hogy mit tettek a szüleink értünk, mennyi lemondással járt. De ez szép, ilyenkor látod az élet minden oldalát. Igen, jön egy másik fiú, még nem tudjuk a nevét, ezzel még gyötrődünk, mert szerintem a gyereknek a névhez is hozzá kell nőnie. 

gianni

– A Gianfranco dupla név, a Giovanni egy szent, de az én nevem is egyben, a Franco a Francescóból szabad embert jelent. A legfontosabb pedig a Máté, ami azt jelenti, Isten ajándéka. Az én fiam, de ő Gianfi, van egyénisége, ezt akartuk kifejezni e nevével: a nevében benne van az enyém, de az én nevemben is az övé. 

Gianni arról is beszélt, hogy felesége tudatosabban és biztosabban éli meg a második várandósságát, mint az elsőt, és azt is, hogy a jelek alapján azt hitték, ezúttal lányuk lesz. 

– Azt gondoltuk, kislány lesz, mert nem azok a gyötrődései voltak az első időszakban, amilyeneken Gianfi végigvitte az első három-négy hónapban. Amikor megtudtuk, hogy fiú, természetesen nagy volt az öröm. Gianfival most tudatosítjuk, érkezik a testvére, sokat beszélünk a mi életünkről, hogy nekem is van testvérem, Zitának is kettő. 

Debreczeni Zita babapocakos fotója

Két hónap után ismét megmutatta, milyen szépen kerekedik a babapocakja. Gyönyörű kismamaként, karácsonyi háttérrel fotózták az adventi különszámba. 

Source link