Delhusa Gjon hosszú ideje boldogan és kiegyensúlyozottan éli a mindennapjait kis unokájának és párjának, Fanninak köszönhetően. 

Szerelmével tíz éve alkotnak egy párt, kapcsolatuk nyugodt és töretlen azóta is. Unokája, a másfél éves Zoé szebbé teszi minden egyes napját, miatta kel fel minden reggel.

Delhusa Gjon unokája

Az énekest nagyon megviselte az elmúlt három év és menye, Nóri halála. Hihetetlenül hálás a sorsnak, kis unokájáért, Zoéért. Természetesen nem számára volt a legnehezebb az elmúlt időszak, hanem a fiának, Macónak – mesélte a Story magazinnak.

– Megpróbált egy személyben anyja és apja lenni a lányának. Becsülettel helytállt, büszke vagyok rá. Egyébként Zoé szobájában a kiságya felett ott az édesanyja fényképe, amikor Macó tisztába teszi, öltözteti, mindig mesél neki róla.

A büszke nagypapa igyekszik minél többször meglátogatni Zoét, hogy a kislány ne szenvedjen hiányt semmiben. Elmondása szerint a kicsi szeretete segíti át a nehézségeken.

– Kétnaponta megyek hozzá. Ahogy meghallja a motorom, a robogóm, az autóm hangját, fülig ér a szája, és kiabálja: „Papa, papa!”. A bölcsiben a gondozók azt mondják, korához képest sokkal okosabb. Egy hároméves gyerek szintjén van.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 69 éves sztár szerint mindez nem a véletlen műve, hiszen ő és fia, a nagymamák, illetve szerelme, Fanni rengeteget foglalkoznak vele. 

– Hogy is fejezzem ki magam szépen? Úgy érezzük, mintha bepótolnivalónk lenne a történtek miatt. Zoé ahogy megszületett, meghalt az édesanyja, mi pedig azon vagyunk, hogy Nóri emlékét megőrizve, de az élet szép és napos oldalát mutassuk meg neki.

Delhusa Gjon a kislány édesanyjának emlékére még egy szentélyt is épített a fiáék kertjében, ahova azok a fotók és tárgyak kerültek, amelyeket menye nagyon szeretett. 

– Macó fiam mindennap kimegy oda hozzá. Zoé még nem tudja, mi ez, de amikor odaviszem, mindig elcsendesedik. Mondom neki, ’Zoé, itt a mama’, ő pedig néma csöndben ül az ölemben, és néz befele, a szentélybe. Olyan lelkiállapotba kerül, ami megmagyarázhatatlan.

Rátonyi Róbert unokája, Laura

Rátonyi Róbert unokája, Laura igazi művészcsaládba született. Legendás nagyapjának mindkét gyermeke ezen a vonalon ment tovább. Rátonyi Hajniból színésznő, ifjabb Rátonyi Róbertből zongoraművész, hangszerelő, zeneszerző lett. Utóbbinak két gyermeke született: Péter és nővére, Laura, aki örökölte édesapjától a zene iránti fogékonyságot. Gyermekkora óta énekel, két éve pedig Pintácsi Viki képzi a hangját.

Cover-fotó: Facebook/Delhusa Gjon hivatalos oldala

Source link