Demcsák Zsuzsa egyre többet mutat magából, amióta Dominikán forgatja a TV2 Money or Love című reality műsorát. A műsorvezető több fürdőruhás és bikinis képet is kitett magáról. 

Nemcsak a nézők, hanem a családtagjai is csodálkoznak azon, hogy a 44 éves sztár az elmúlt hónapokban mennyire megfiatalodott, akár húsz évet is letagadhatna. 

Demcsák Zsuzsa külseje

Demcsák Zsuzsa a Best magazinnak most elárulta, minek köszönheti fiatalos külsejét. Miután a Covid-fertőzés ráhúzódott az ízületeire, kénytelen volt a futás helyett más mozgásformát keresni. Az edzőjével konzultálva elkezdett egy programot, amelynek az volt a célja, hogy megerősítsék a tartóizmokat.

A heti kétszer egy órás, irányított edzéseknek köszönhetően a fájdalmai három hónap után teljesen megszűntek. Az edzés mellett egy precízen összeállított, húsmentes étrendet követett, és vitaminokat is szed. 

– Szerencsére nem vagyok édesszájú, viszont imádom a hagyományos húspótló ételeket, a növényi fehérjében gazdag lencsét, a csicseriborsót és a zöldségeket. Máig ezek adják az étrendem alapját – mesélte a hetilapnak, hozzátéve, hogy ezt az étrendet követi Dominikán is, ahol az edzésekkel sem hagyott fel, az edzője online foglalkozik vele. 

Arra, hogy hétről hétre fiatalabbnak tűnik, először nem is maga a műsorvezető, hanem a családtagjai csodálkoztak rá március körül. Májusban azért Demcsák Zsuzsa felkereste dr. Krasznai Zsoltot, mit javasol, ebben a korban mit korrigáltasson magán. A plasztikai sebész közölte: öt-tíz évig semmit, legfeljebb a szeme alatti karikákat, ahogy azt egy évvel ezelőtt tették. 

Vasvári Vivien plasztika előtt

A közöségi oldalán mutatta meg, milyen volt 16 éves tinilányként a plasztikai műtétek előtt, sportolói karrierje csúcsán. A fotón kicsit hasonlít a Barátok közt egykori sztárjára, Juga Veronikára és a Doktor Szöszi sztárjára, az amerikai színésznőre, Reese Witherspoonra is. 

Cover-fotó: Super TV2

Source link