Demcsák Zsuzsa sűrű időszak elé néz: július 21-én posztolta, hogy elkezdték forgatni a Farm VIP harmadik évadát, majd az is kiderült, hogy ő lesz a háziasszonya a TV2 Csoport új, sztárpáros reality műsorának is. 

A múlt héten derült ki az is, hogy férjével hónapok óta külön élnek, férje ugyanis visszautazott Indiába. A műsorvezető azt írta közösségi oldalán, Krishan azért tért vissza szülőföldjére, hogy három év után újra lássa a családját, és eleget tegyen munkával kapcsolatos felkéréseinek. Unatkozni egyedül biztosan nem fog. 

Demcsák Zsuzsa és a Farm VIP 3

A 44 éves sztár most olyan szexi és vagány ruhába bújt, amilyenben műsort vezetni még nem láttuk. Személyi edzőjével sokat dolgoztak az alakján, az eredményt nem is takargatja. 

A Farm VIP harmadik évadának forgatási helyszíne ezúttal is Csabdi, ahonnan tépett farmersortban, hasítottbőr csizmában és haspólóban jelentkezett be. Utóbbi kiemelte izmos hasát, amin sok követője a Kanári-szigetekről posztolt bikinis képén is hüledezett

Demcsák Zsuzsa lesz A Money or Love – Fogadj a szerelemre! című műsor háziasszonya is, ami hamarosan indul a Super TV2-n. A Karib-térségben forgó napi dating show-ban várhatóan hasonló, a kánikulához igazodó szettekben láthatjuk majd.

Demcsák Zsuzsa elesett a gálán

Demcsák Zsuzsát több mint húsz éve láthatjuk a képernyőn, számos tévés produkció műsorvezetője volt, emellett rendezvények és gálaműsorok háziasszonyaként is tevékenykedik. Az utóbbi típusba tartozó eseményen történt vele egy kínos eset: szerinte bevonzotta, amikor egy gálaesten elesett.

Cover-fotó: TV2





Source link