Álompár – ezt a szót gyakran hallhattuk Détár Enikővel és Rékasi Károllyal kapcsolatban. 30 évig tartó házasságuk sokáig megingathatatlannak tűnt, épp ezért mindenkit váratlanul ért, amikor 2013-ban bejelentették, elválnak.

Kapcsolatukból két gyermekük született, Zsigmond és Eszter örök kapocsként köti össze őket. Már mindketten felnőttek, és a maguk útját járják. 

Détár Enikő és Rékasi Károly kapcsolata

Nem sokszor szerepelnek a kamerák előtt, az meg pláne nem jellemző, hogy saját vagy szüleik magánéletéről beszéljenek nyilvánosan. Zsigmond azonban kivételt tett, meglepő őszinteséggel vallott arról, kilenc évvel az elválás után, milyen a viszony édesanyja és édesapja között.

– Számomra az édesanyám és az édesapám a legnagyobb példakép az életben, de mi már nem vagyunk és soha nem is leszünk nagy család, 

sőt nem nevezném magunkat még mozaikcsaládnak sem.

– Túlzás lenne kijelenteni, hogy a szüleim önfeledten beszélgetnek, de azért kommunikálnak egymással – árulta el a 21 esztendős fiatalember a Star magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Arról is mesélt, nem tudja elképzelni, hogy valaha újra egy párt alkossanak, hiszen a három évtized alatt felépített érzelmi köteléket köztük egy pillanat alatt vágták el. A válás óta pedig mindketten új életet kezdtek, és boldog párkapcsolatban élnek.

rékasié

Détár Enikő Rékasi Károly 60. születésnapján sem volt jelen, amelyet a színész második felesége, Pikali Gerda szervezett szeptember végén.

– Közel tíz éve már, hogy a szüleim elváltak, édesanyám nem szerepelt a vendéglistán. A párjával gőzerővel készültek a Nyerő Párosra, nagyon lelkesek voltak, de Péter köldöksérve sajnos rakoncátlankodott, így idő előtt fel kellett adniuk a versenyt.

Marsi Anikó és Palik László válása

Marsi Anikó május közepén, egy interjúban említette meg, hogy hivatalosan is elváltak Palik Lászlóval. Az egykori tévés házaspár frigyét valójában már hónapokkal ezelőtt felbontotta a bíróság. Ez volt a szakításuk oka.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Source link