Diana hercegnő ruhaválasztásai mindig tökéletesen szimbolizálták, éppen milyen hangulatában volt. Amikor például közeledett a karácsony, szinte csak olyan kreációkat húzott magára, amelyekkel ünnepi hangulatot teremtett maga körül.

Diana hercegnő ruhái

Decemberben megtelnek az üzletek csillogó, flitteres és bársonyanyagból készült, színesebbnél színesebb kreációkkal, a hercegnő is rajongott az ilyen típusú szerelésekért. Bár halála óta 25 év telt el, a stílusérzéke még a mai világban is tökéletesen megállná a helyét, nem véletlen, hogy sok szettjét egyszerűen le lehet másolni. Még Katalin és Meghan hercegné stílusára is inspiráló hatással van.

Diana az ünnepek előtt és alatt rengeteg izgalmas darabban tanúbizonyosságot tett kiváló divatérzékéről. Egyik legszebb választása az a Catherine Walker bársonyestélyije volt, amelyet a Ki segít a Mikulásnak? című karácsonyi film premierjén viselt Londonban.

Nem ez volt az egyetlen tökéletes választása, képes összeállításunkban olyan kreációkat láthatsz, amelyeket Diana hercegnő viselt az ünnepi időszakokban.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link