Natalia Oreiro 1977-ben jött a világra Uruguay fővárosában, Montevideóban. Mindössze nyolcéves volt, amikor elkezdett színészetet tanulni, 12 évesen már reklámokban szerepelt. 

17 éves volt, amikor a saját pénzéből átköltözött Argentínába, hogy itt építsen színésznői karriert. Terveit siker koronázta, hamarosan elkezdett egyre komolyabb szerepeket kapni. 

Natalia Oreiro így néz ki most

1995-ben felkérték, hogy alakítsa ő Patricia Palmers unokahúgát az Édes Anna című sorozatban, ekkor ismerkedett meg későbbi férjével, a nála húsz évvel idősebb zenésszel, Ricardo Mollóval. 

Natalia Oreiro és a férfi csak pár évvel később, 2001-ben jöttek össze, ekkor a színésznő 24 éves volt. Még ebben az évben összeházasodtak, a korkülönbség ellenére pedig a mai napig boldogok. Első és egyetlen gyermekük egy kisfiú, aki a különleges Merlín nevet kapta, 2012-ben született. 

A sztár nevét a hazai tévénézők akkor ismerték meg, amikor a TV2 műsorára tűzte a Vad angyal című szappanoperát, amiben Facundo Aranával játszott együtt. Akkora siker lett, hogy 2000-ben Natalia Oreiro Magyarországra látogatott, hogy találkozhasson itteni rajongóival. Még Lagzi Lajcsi Dáridó című műsorában is szerepelt, egyszerűen imádta a közönség.

A színésznő-énekesnő jelenleg is aktív, az elmúlt években számos filmben és sorozatban tűnt fel, 2021-ben például a Rossz karácsony című moziban lehetett látni. Albumot utoljára 2016-ban adott ki, ezen 13 dal szerepel.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki a színésznő most, 44 éves korában! 

Cover-fotó: TV2 Sajtószoba/Izaura TV

Source link