Epres Panni modell és több hazai sztár is részt vett a Glamour magazin exkluzív rendezvényén, amit az Országos Széchenyi Könyvtárban tartottak.

Mi vár ránk a jövőben? – teszi fel a kérdést a GLAMOUR második, 2022 őszén megjelenő Bookazine-ja, és a teljes lapszám ezt a témát járja körül. 

Epres Panni a Glamour-partin

A bookazine címlapjának leleplezését meghívott hírességek körében különleges helyszínen, a Budai várban, az Országos Széchényi Könyvtárban tartották. Igazodva a szerkesztőség missziójához a dekoráció jelentős része régi kartonok ismételt felhasználásával készült, a nyomtatott molinók helyett LED kijelzőkön kommunikálták üzeneteiket. 

A kiadvány teljes bevételét idén a Fridays of Future magyarországi szervezete kapja. A világméretű mozgalom Greta Thunberg inspirációjára jött létre, és tüntetésekkel hívják fel a figyelmet egy rendszerszintű változás szükségességére, hogy megfékezzék a természet pusztítását és a fokozódó klímaválságot.

A Glamour exkluzív partiján több olyan sztár is megjelent, akik az elmúlt időszakban a magazin címlapján szerepeltek. Epres Panni egy nőies, virágos ruhában jelent meg, amit fekete bőrkabáttal, bakanccsal és táskával tett vagánnyá. képes cikkünkben a többi női sztárt is láthatod. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link