Az Alkonyat-filmek tinisztárja, a Bellát alakító Kristen Stewart évek óta nyíltan vállalja, hogy mindkét nemhez vonzódik. 

Fiatalon Robert Pattinsonnal alkotott egy párt, majd 2012-ben kiderült, viszonya van a nős rendezővel, Rupert Sandersszel. A botrány után egy nővel, Alicia Cargile-lal jött össze, majd a modell Stella Maxwell-lel alkotott egy párt. 

Kristen Stewart párja, Dylan

Kristen Stewart 2013-ban, egy filmforgatáson találkozott először jelenlegi párjával, Dylan Meyerrel, ám akkor még nem jöttek össze. 2019-ben egy közös barátjuk születésnapi buliján találkoztak újra, a színésznő pedig fülig szerelmes lett a nála két évvel idősebb, csinos, okos, szőke forgatókönyvíróba. 

 A sztár és szerelme 2021-ben jegyezték el egymást, de ezt sokáig titkolták a rajongók elől. Ezzel kapcsolatban azóta sem osztottak meg semmit a nyilvánossággal, nem lehet tudni, hogy volt-e már esküvő. Annyi azonban biztos, hogy a lánykérést Dylan vállalta be, Kristen pedig azonnal igent mondott.

– Összeházasodunk, tényleg meg fogjuk tenni! Szerettem volna már, ha megkérnek, szóval azt hiszem, nagyon egyértelműen megmutattam, mit szeretnék, és ő megugrotta. Összeházasodunk, tényleg megtörténik! – árulta el korábban a Howard Stern show-ban Dylan boldogan. 

Ugyanebben a show-ban egy másik alkalommal Kristen Stewart nyilatkozott, ő azt mondta, csak két hete voltak együtt, amikor már mindketten érezték, ez bizony szerelem. Rengeteg a közös bennük, például az is, hogy mindketten Los Angelesben nőttek fel, és imádják a várost. Ugyanakkor vannak dolgok, amikben különböznek, de ettől csak még szebb az egész. 

 A színésznő 2022 áprilisában ünnepelte a 32. születésnapját, Dylan ebből az alkalomból bulit szervezett neki, valamint egy tortával is készült, amin a színésznő éveinek számával megegyező mennyiségű gyertyát gyújtott. Fotó is készült, ezt az Instagramon osztotta meg követőivel. 

Kristen Stewart otthona

Mivel sok színész örömest megmutatja és közzéteszi újonnan vásárolt ingatlana fényképeit, időről időre újabb fotókkal rukkolhatunk elő: ezúttal az Alkonyat-sztár, Kristen Stewart új, Los Angeles-i háza a soros.

Cover-fotó: Getty Images/Amy Sussman

Source link