Amikor 25 évvel ezelőtt bemutatták hazánkban a Vad angyalt, az akkor 26 esztendős Facundo Arana pillanatok alatt a nők kedvence lett. Bár ma is jólesik neki a hölgyek figyelme, a szíve már foglalt: gyönyörű családdal áldotta meg a sors.

Feleségével, Maríával 15 éve találtak egymásra, kapcsolatukból három gyermek született: először lányuk, a 14 esztendős India, majd egy évvel később ikerfiaik, Yaco és Moro.

Facundo Arana családja

Bár a Dancing with the Stars első két adásának zsűritagjaként vissza kellett csöppennie a tévé színes, pörgős forgatagába, az életét ma már nem jellemzi a rivaldafény és a csillogás. Tudatosan visszább vette a tempót, hogy minél több idő jusson szeretteire.

– Inkább színházban játszom már, mert így több időm marad a családomra. És ennél jobb döntést nem is hozhattam volna, ezt a feleségem is alá tudná támasztani – ecsetelte a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Úgy érzi, mióta édesapa lett, felgyorsult az idő, mire kettőt pislogott, gyermekei kamaszkorba léptek. 

– De végig mellettük voltam, láttam, miként cseperednek, és ha nem vettem volna vissza a hajtásból, lemaradtam volna életük meghatározó szakaszairól. Háromgyerekes apuka vagyok, és noha jó volt a reflektorfényben állni, sokkal jobb otthon a családommal, ahol béke és nyugalom van.

Az idill megőrzése érdekében mindent elkövetnek a feleségével. Nagyon fontos számukra, hogy mindhárom főétkezésnél mind az öten egy asztalhoz üljenek. Ennek érdekében korán kelnek a reggelihez, az ebéd erejéig pedig hazahozzák a gyerekeket az iskolából.

A Vad angyal szereplői régen és most

Mutatjuk, mennyit változtak több mint húsz év alatt a Vad angyal szereplői.

Source link