Fásy Zsüliett Törökországba utazott, hogy egy kicsit visszarepüljön a nyárba. Október 14-én jelentkezett be először a mesés környezetből, egy olyan képet tett ki az Instagram-oldalára, amelyen az Antalya Lara Beach nevű strandon látható.

Egy nappal később ugyanitt pózolt, de sokkal kihívóbb szerelésben: bikinibugyiban és hasvillantós hosszú ujjúban fotózkodott a medenceparton.

Fásy Zsüliett alakja

A falatnyi felsőrészben jól kivehető, milyen tökéletesek a vonalai. Az egész alakos fotón egyértelműen látszik, karcsúbb, mint valaha.

Fásy Zsüliett medencézős képét ide kattintva nézheted meg.

A kommentelők is kiszúrták, milyen fantasztikusan fest, sok bókot kapott csinos alakjára. 

„Nagyon jól nézel ki!”

„Gyönyörű vagy!”

„Nagyon szép”

Fásy Ádám lánya az elmúlt években rengeteget változott, miután több mint negyven kilót fogyott, olyan más lett a megjelenése, hogy voltak, akik fel sem ismerték az utcán. Az étrendjét fokozatosan, kis lépésekben reformálta meg, a módszer sikeressége pedig szemmel látható, egy deka sem jött vissza rá, sőt egyre vékonyabb.

Radics Gigi bikiniben

Radics Gigi kislánya születése óta először mutatta meg magát bikiniben a közösségi oldalán. Utoljára 2019-ben láttunk róla bikinis képeket, amiket az öccse fotózott. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link