Arnold Schwarzenegger 1977-ben ismerkedett meg későbbi feleségével, John F. Kennedy elnök unokahúgával, Maria Shriverrel. Ekkor már volt barátnője, Sue Moray, akivel azután sem szakított, hogy Shriverrel összejött. A két nő tudott egymásról. 

1978-ban Moray arra kérte a sztárt, hogy válasszon, ő pedig Maria mellett tette le a voksát. 1986-ban házasodtak össze, négy gyermekük született. 

Arnold Schwarzenegger fia, Christopher lefogyott

Arnold Schwarzenegger és Maria Schriver első gyermeke, Katherine 1989-ben, a második, Christina 1991-ben, a harmadik, Patrick 1993-ban, a negyedik, Christopher 1997-ben jött a világra. Csak 2011-ben derült ki, hogy 1997-ben, néhány nap eltéréssel a világsztárnak egy másik fia is született, Joe Baena, akinek az anyukája az akkori házvezetőnőjük, akivel viszonya volt. Amikor Maria Schriver erről tudomást szerzett, elvált Arnold Schwarzeneggertől. 

Balról jobbra: Patrick, Christina, Maria, Katherine és Christopher Schwarzenegger 2017-ben.

Fotó: Lester Cohen / Getty Images Hungary

Christopher Schwarzenegger csupán nyolcadikos kiskamasz volt, amikor a családja kettészakadt eltitkolt fivére miatt, ez pedig minden bizonnyal nagyon megviselte. Sok éven át komoly súlyfelesleggel küzdött, erősen túlsúlyos volt, ami miatt sokan bántották, hiszen mégiscsak Arnold Schwarzenegger, a világ legizmosabb embere az apukája. 

2020-ban a 23 éves Christopher úgy döntött, leszámol régi életével, életmódot váltott, és családja többi tagjához hasonlóan is sportolni kezdett. Az egészséges ételek és az edzőteremben eltöltött órák látványos eredményt hoztak, 2022-re a sztárcsemete igazán sármos, egészséges fiatal férfi lett. 

A 25 éves fiatalember ma már bátran megy emberek közé, szeptember végén a híres Oktoberfesten kapták lencsevégre édesapjával, Arnold Schwarzeneggerrel. A képeken, amelyeken fehér-piros kockás inget visel, és sokat mosolyog, feltűnő az is, mennyivel magasabb, mint a most 75 éves édesapja. 

Christopher Schwarzenegger nagyon jól néz ki, egészséges és vidám. Itt az Oktoberfesten bulizik apukájával, unokatestvérével és bátyjával, Patrickkel.

Christopher Schwarzenegger nagyon jól néz ki, egészséges és vidám. Itt az Oktoberfesten bulizik apukájával, unokatestvérével és bátyjával, Patrickkel.

Fotó: Gisela Schober / Getty Images Hungary

Christopher Schwarzenegger kétszeres nagybácsi, színésznő nővére, Katherine 2019-ben ment feleségül Chris Pratthez, akitől 2020-ban, egy Lyla nevű, 2022-ben pedig egy Eloise nevű kislánya született. 

Arnold Schwarzenegger eltitkolt fia így néz ki

A két fiú, Christopher és Joseph öt nap különbséggel jöttek a világra 1997-ben. Joseph Baenát éveken át rejtegette az édesanyja, a gyermek azt sem tudta, ki az apukája. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Axelle

Source link