1985-ben indult hódító útjára a MacGyver című sorozat, amelynek főszerepét Richard Dean Anderson alakította. A hét évadot megélt szériát hazánkban is sokan szerették.

A 139 részt megélt történethez további két tévéfilmet forgattak, melyeket 1994-ben mutattak be. A csavaros eszű titkosügynököt játszó színész bár sosem nősült meg, egyik kapcsolatából született egy lánya.

Richard Dean Anderson lánya

Wylie Quinn Annarose Anderson 1998. augusztus 2-án látta meg a napvilágot Los Angelesben, édesanyja Apryl Prose, akivel a sztár 1996-ban jött össze. Sajnos 2003-ban tönkrement a kapcsolatuk. Ettől függetlenül közösen nevelték tovább a gyermeküket, akiből egy gyönyörű felnőtt nő lett, ahogy az alábbi fotón is látható.

Fotó: Instagram/violetartistry

Az alma nem esett messze a fájától, ugyanis Wylie-t is a filmezés érdekelte, az Emerson Collage színháztudomány szakos hallgatója lett középiskolai tanulmányai elvégzése után, emellett színészetet tanult a Eugene O’Neill Theater Centerben, illetve az Upright Citizens Brigade Training Centerben, utóbbi inkább az improvizációs technikák elsajátítására jött létre.

A fiatal lány már 2011-ben, 13 éves korában debütált a kamerák előtt, akkor a Nevelésből elégséges című sorozatban szerepelt egy epizód erejéig, ő alakította Judyt. 2014-ben szerepelt a Stray című rövidfilmben, 2020-ban pedig a Tessellationban, ami szintén egy rövid alkotás.

2022-ben jön ki Olivia Wilde mozifilmje, a Don’t Worry Darling, amelyben Annát játssza majd Chris Pine és Harry Styles oldalán. Ez az a film, amelynek forgatásán Wilde megismerte Stylest, akibe bele is szeretett végül. Visszakanyarodva Richard Dean Anderson lányához, a fiatal szépséget nemcsak a szereplés, hanem a forgatókönyvírás és a rendezés is vonzza. Igazi kreatív elme.

Első rövidfilmjét, a How To Cry on Commandot is ő rendezte és írta, emellett az alkotás producere is volt, a történetet idén mutatják be. 

Sylvester Stallone legkisebb lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Scarlet Stallone.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link