Sebestyén Balázs és Vadon Jani humoros és tökéletes párost alkot együtt nemcsak a rádiózásban, hanem műsorvezetőként is. 

A Celeb vagyok, ments ki innen!-t is ők vezetik 2022-ben a nézők nagy örömére. A műsor előtt válaszolniuk kellett pár kvízkérdésre egymással kapcsolatban, hogy kiderüljön, vajon mennyire ismerik a másikat.

Sebestyén Balázs és Nádai Anikó

A legváratlanabb kérdés így hangzott: „Melyik RTL-es műsorvezető volt szerelmes Sebestyén Balázsba?” Mindketten nagyon meglepődtek a válaszon, ugyanis egyikük sem tudta a megoldást a fenti kérdésre. A műsorvezető elmondása szerint erről ő egyáltalán nem tudott az évek alatt, Nádai Anikó valószínűleg nagyon jól titkolhatta vonzalmát iránta.

Fotó: RTL Klub/Celeb vagyok, ments ki innen!

– Komolyan? Az Anikó? Szerelmes volt belém? Nem ismer igazán, azért… – reagált humorosan a meglepő válaszra. A műsorvezető-páros először Peller Mariannra gondolt, amelyre Sebestyén Balázs csupán viccesen ennyit mondott:

– Peller Mariannt nem hiszem, ő még mindig szerelmes belém.

Fény derült Sebestyén Balázs intim hálószobatitkaira is, amikor Vadon Jani arra a kérdésre válaszolt, hogy mit hagyott abba az édesapa gyermekei születése óta.

– A szexet. Azóta gyakorlatilag nincs nemi élete.

Görög Zita és a Troll a konyhában

Görög Zita új szintre emelte mások átverését: a VIASAT3 Troll a konyhában című műsorában elképesztő módon verte át társait, a műsorvezetőt, Rákóczi Ferit és a döntőbírót, Wossala Rozinát. A csatorna saját gyártású, vadonatúj kulináris krimijében öt héten keresztül hat-hat celeb áll a konyhapult mögé, hogy minél többet gyűjtsenek össze a heti egymilliós díjból.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép és ajánlóképek: RTL Klub/ Celeb vagyok, ments ki innen!

Source link