G.w.M. nem hagyta annyiban, hogy Bochkor Gábor a műsorában beleállt Kulcsár Edinába

A műsorvezető azért kritizálta a szépségkirálynőt, mert szerinte hamisítvány Gucci cuccokban pózol rapper párjával. Megjegyezte, neki kifejezetten jólesik, ha valaki ilyesmivel bukik le. 

G.w.M. beszólt Bochkor Gábornak

Kulcsár Edina kiakadt, amikor megindult a pletyka, hogy a Gucci cuccokat a piacon szerzik be. Feltette a kérdést: blokkot kéne bemutatnia a ruhákról? Bochkor a műsorában megjegyezte, hogy végül nem mutatott blokkot, így a kételyeket nem oszlatta el, emellett azért is kritizálta a párt, hogy talpig Gucciba öltöznek, miközben albérletben laknak. 

G.w.M. nem hagyta annyiban a műsorvezető beszólásait, nemcsak megvédte párját, hanem egy frappáns beszólással is előállt. 

– Nagyon cuki, kedves, aranyos, de ez egyáltalán nem volt sem férfias, sem pedig elegáns. Nem tudom, mi ezzel a célja, de

ha hallgatottságot akart, csak fel kellett volna hívnia, szívesen bementem volna a műsorába.

– Ha annyira biztos abban a kijelentésében, hogy replikát hordunk, miért nem támasztja alá az állítását? Nyugodtan menjen be a Gucciba, kérdezze meg, hogy engem ott hogyan fogadnak, abból is lesz hallgatottsága, ezt garantálom – mondta a zenész a Blikknek

A cikk az ajánló után folytatódik

G.w.M. szerint nincsen amúgy gond azzal, ha valaki utánzatot hord, mert tetszenek neki a márka cuccai, de nem telik eredetire. Ő eredetit hord, ahogy a párja is, akinek ajándékba veszi a Gucci holmikat. Hogy az eredetiséget bizonyítsa, a napilapnak befotózott pár blokkot. 

A rapper arról is beszélt, hogy van ingatlan a birtokukban, és az S-osztályos Mercedes autója 60 millió forint, abból is lehetne venni egy lakást, az albérlet pedig, amiben laknak, egy penthouse. 

– Azt bérlem, mert amikor házat szerettem volna venni, ő lebeszélt róla. Szereti azt, ahol most lakunk, és a gyerekeket sem akarta kitenni egy újbóli költözésnek.

Bochkor Gábor és Osvárt Andrea 

Bochkor Gábornak több ismert barátnője is volt, így Várkonyi Andrea, Dobó Kata és Osvárt Andrea is. Bő 15 évvel ezelőtt, a kapcsolatuk vége felé belenézett Bochkor telefonjába. Nem büszke rá, és elárulta, valójában nem ez vezetett a 2003-ban történt szakításukhoz.

Cover-fotó: Profimedia

Source link