A legjobb testvérek között is előfordul néha egy-két vita. Gáspár Evelin és Gáspár Virág kapcsolatában is voltak hullámvölgyek, édesanyjuk korábban elárulta, előfordult, hogy párjaik miatt nem beszéltek egymással.

Gáspár Beának egyszer-kétszer meg is kellett békítenie őket egymással, de olyanra is volt példa, hogy éppen ő vert éket közéjük.

Gáspár Bea és lányai vitája

2020 augusztusában idősebbik lánya részt vett a MasterChef VIP második évadában. Gáspár Evelin végig kitűnő teljesítményt nyújtott, a döntőben maga mögé utasítva Polgár Tündét ő lett a szezon győztese.

Fotó: TV2/MasterChef VIP

Anyja akkor is és most is büszke volt arra, hogy lánya milyen jól forgatja a fakanalat, úgy látja, már készen áll rá, hogy akár önálló családról is gondoskodjon. Azt viszont bevallotta, a szereplés szított némi feszültséget a nővérek között.

– Egy műsorban egy Gáspár is sok, nem még kettő, így Virág lányomnak, aki legalább ennyire ügyes, el kellett fogadnia, hogy ki kell maradnia. Sajnos zokon vette, így már most feladatomnak érzem, hogy ha lesz következő évad, ő is megmérettethesse magát – árulta el a Story magazinnak.

Gáspár Evelin párjával

Képes összeállításunkban megnézheted, Gáspár Evelin milyen dögös volt párjával közös, romantikus randijukon, valamint további fotókat mutatunk róla és Attiláról.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link