Míg Gáspár Bea és Győzike október 10-től az Ázsia Expressz harmadik évadában küzdenek a TV2 képernyőjén, addig idősebbik lányuk, Gáspár Evelin és párja a csatorna Párharc című vetélkedőjében mérettetik meg magukat. 

Attilával nyáron ünnepelték az egyéves évfordulójukat, a sztárpáros reality produkcióra kíváncsian mondtak igent. 

Gáspár Evelin párjáról

– Én is pénzből élek, és ha jön egy lehetőség, szívesen elvállalok olyan műsort, ami tetszik, amivel szimpatizálok – mesélte Gáspár Evelin az AC Newsnak

Bevallotta, voltak nehéz pillanataik és vitáik, szerinte, akinek nincs vitája egy ilyen műsorban, az hazudik. Voltak mélypontjaik a forgatás alatt, de azért vágtak bele a kalandba, hogy erősítsék a kapcsolatukat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Attilával még csak egy hete ismerték egymást, amikor a fiatalember külföldre vitte – ráadásul egy családi nyaralásra. Utazni azóta is szeretnek, azért dolgoznak sokat, hogy világot láthassanak. Azt is elárulta, hogy szerelme jól viseli a celebségével járó előnyöket és hátrányokat. 

– Nyilván tudta, hogy mibe csöppen bele, amikor összejöttünk, hisz Magyarországon mindenki ismeri a Gáspár családot. Tudja, mivel jár egy Gáspár lány párjának lenni, tisztában volt ezzel. Mindenhol felismernek minket, aminek vannak előnyei és hátrányai, és ő az előnyöket is élvezi.

Ha elmegyünk egy étterembe, és nincs hely, nekünk biztos kerítenek… Ezt ő is kihasználja.

Gáspár Evelin bikinis fotói

Leszámolt a pluszkilókkal, diétával és sporttal karcsúra formálta az alakját. Nemcsak külsőre változott sokat, hanem fejben is: 28 éves korára elfogadja magát olyannak, amilyen, hiszen rengeteg munkája van abban, ahogy most kinéz. Megszokta, ha kiposztol valamit, azt sokan dicsérik, de legalább ugyanannyian kritizálják is. 

Cover-fotó: TV2

Source link