A Párharc negyedik játéknapja fordulattal zárult a versenyzők számára: Gaál Noémi és párja kiesése után egy újabb duó költözött be a villába, Gáspár Evelin és szerelme csatlakoztak a játékhoz.

A csapat az első párbajról hazatérve szembesült mindezzel. Sokak arcáról lefagyott a mosoly, amikor leesett nekik, ellenfeleik létszáma mégsem csökkent. 

Gáspár Evelin és párja a Párharcban

Az alapfeszültséget fokozta Gáspár Evelin magabiztossága. A 28 éves híresség elsőre kerek-perec kijelentette, ők győzni jöttek és, hogy hazavihessék a 10 millió forintos fődíjat.

– Evelin egyből karakánul bemondta, hogy ő a 10 millióért és a fődíjért jött. Igazából legalább rögtön lerántotta a leplet arról, mire számíthatunk az ő játékában meg hozzáállásában. Láttam mindenkin, hogy kicsit hátrahőkölt – magyarázta Tücsi és Sofi.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Gáspár Győző lánya és párja egyből megérezték az ellenszenvet játékostársaikon. Pláne azután, hogy Heatlie Dávid csúnyán beszólt nekik.

– Ti meddig maradtok? – kérdezte, de Evelint se kellett félteni, egyből jött a csípős reakció:

– Ameddig itt vagy!

ev

Két párral találták meg mindössze a közös hangot. Csokiékon és Kulcsár Edináékon látták egyedül, hogy örülnek nekik. Az utóbbiakkal le is ültek beszélgetni, Gáspár Evelin elmondta nekik, nem tartotta jogosnak ezt a fogadtatást.

– Úgy láttam, hogy két pár örült nekünk, ti meg Csokiék. 

A többiek olyanok voltak, mint akiket leöntöttek egy vödör sz*rral.

Gáspár Evelin és párja közös fotókon

Gáspár Evelin és párja a bizonyíték, ha a megfelelő időben hoz össze a sors a megfelelő emberrel, abból óriási szerelem szövődhet. Képes összeállításunkban megnézheted Attilával közös fotóit, amelyek alapján a rajongók azt mondják, nagyon összeillenek.

Cover-fotó: TV2/Párharc

Source link