Gáspár Evelin a Szerencsekerék harmadik évadának egyik sztárvendége volt. A műsorban megmutatta, igazi mázlista, akinek jól megy a szókirakó. Ezenkívül akadt még valami, amit megvillantott: dögös dekoltázsát.

Már a stúdióba lépve feltűnő volt, milyen szexi ruhát választott a forgatásra. A vörös mini már a színéből fakadóan vadító darabnak számít, megspékelve a fazonnal, egyenesen ellenállhatatlan az összhatás.

Gáspár Evelin a Szerencsekerékben

A bársonyanyagú darab dekoltázsát rafinált módon alakították ki: a kivágása a mell alatt végződik. A 28 éves sztár nem húzott melltartót alá, még nőiesebbé téve ezzel a megjelenését.

Fotó: TV2/Szerencsekerék

Szerencsét hozott neki a szexi szett, hatalmas nyereménnyel távozott a műsorból. Több mint nyolcmillió forintot zsebelt be, amelynek felét beteg gyermekek részére ajánlotta fel.

Az Instagram-oldalán sorra kapta a gratulációkat, sokak szerint szép gesztus volt, hogy jótékonykodott, mások azt emelték ki, mennyire ügyesen játszott.

  Gáspár Evelin lakása

Gáspár Evelin és párja Budapesten vásároltak lakást maguknak, így kétlaki életet élnek, Attila szülővárosa, Nyíregyháza és a főváros között ingáznak. Otthonuk berendezése luxus a köbön: tervezői darabok díszítik a szobákat, dizájnercsillár lóg a mennyezetről, a konyhabútor pedig márványból készült.

Source link