George Clooney és Julia Roberts több filmet készítettek már együtt, ilyen volt az Ocean’s Eleven és az Ocean’s Twelve, a Pénzes cápa vagy a Beugró a Paradicsomba.

A két sztár között mindig is nagyon erős volt a kémia, emellett több pletykalap olyan cikkeket közölt, amelyek arról szóltak, hogy Amal Clooney Juliára, Danny Moder pedig George-ra féltékeny. Ezek után nem csoda, hogy a rajongók fantáziáját is izgatja, vajon a két híresség gondolkodott-e azon, hogy valaha is megpróbálják együtt, vagy sem.

George Clooney és Julia Roberts barátsága

Az Access Hollywood készített egy közös interjút a két mozisztárral, a beszélgetés során témába jött, mi volt az első benyomásuk egymásról. Clooney vicces lánynak írta le Robertset, míg a színésznő igazi úriemberként hivatkozott kollégájára. 

Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

A szívtipró imádja Juliában, hogy mennyire kedves, míg a színésznő barátja bátorságát becsüli a legjobban. Az újságíró ezek után feltette a nagy kérdést: kötöttek-e bármilyen megállapodást azzal kapcsolatban, hogy sosem fognak randizni? Erre Roberts így válaszolt.

– Hogy ne randizzunk együtt? Nem hiszem, hogy ezt valaha is ki kellett jelentenünk.

Clooney is megerősítette, hogy sosem gondolkodtak abban, hogy több lehet köztük barátságnál.

– Julia mindig kapcsolatban volt, vagy én voltam együtt valakivel. Nem mellesleg rögtön barátok lettünk, ahogy megismerkedtünk. Nem volt köztünk soha semmi, jól szórakozunk egymás társaságában.

Julia Roberts ikrei

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családja van Julia Robertsnek.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: 

Source link