Goldie Hawn ismét bebizonyította, hogy ő az egyik legszuperebb nagymama, ugyanis unokája, Rani kedvéért Hamupipőkének öltözött.

Goldie Hawn unokája szülinapján

Vasárnap hatalmas családi ünnepséget tartott Kate Hudson és párja, Danny Fujikawa az otthonukban, ugyanis négyéves lett kislányuk, Rani. A szülinapi zsúron az ünnepelt különféle hercegnős ruhákba bújt, Hamupipőkének és Aranyhajnak is beöltözött.

Goldie Hawn és Kurt Russell sem akart kimaradni a buliból, unokájuk kedvéért hercegi párként jelentek meg a családi bulin. A 76 éves színésznő az Instagramján is felköszöntötte a gyermeket.

„Boldog negyedik születésnapot, drága Rani Rose-unk! Te vagy az igazi királynő. Amíg a herceg itt lesz mellettem, mindennap udvarhölgyedként szolgállak. Imádunk téged!”

A rajongók körében nagy sikert aratott a poszt, többen megjegyezték, hogy ők a legjobb nagyszülők a világon. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos képek készültek Rani negyedik szülinapi zsúrján, illetve több pár hónappal ezelőtt készült képet mutatunk a kislányról.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary 

Source link