Görög Zita nevét közel húsz éve ismeri az ország. A modellből lett műsorvezető a 2003-as Megasztárral robbant be a képernyőre, és azóta is rendszeresen szerepel különböző produkciókban. Annak ellenére, hogy ilyen régóta él a nyilvánosság előtt, szeretteit csak ritkán láthatjuk.

A háromgyermekes édesanya megválogatja, milyen fotókat tesz közzé a csemetéiről, és azt is, elviszi-e őket magával egy-egy forgatásra. 2022 nyarán a Mestercukrásszal tett kivételt, együtt szerepelt kisebbik fiával, Timonnal.

Görög Zita lánya

Két idősebb gyermekét régebben mutatta meg, így még szembetűnőbb, hogy 14 éves lánya mennyit változott és nőtt friss posztjában. Fia fotójáért lapozz a bejegyzés jobb oldalán látható nyíllal.

Lotti csodaszép kiskamaszként pózol az édesanyja által készített fotón. Igaz, profilból látszódik az arca, de így is kivehető, hogy örökölte a bájos vonásokat és ragyogó mosolyt.

A bejegyzés második fotóján Görög Zita legidősebb gyermeke szerepel. Milán 2007-ben látta meg a napvilágot, 15 évesen vagány tiniként pózolt a kamerában.

Görög Zita párja

Görög Zitát és párját csak ritkán láthatjuk együtt. Immár öt esztendeje szerelmes Laczkó Zsoltba, aki a magyar labdarúgó-válogatottnál Marco Rossi szövetségi kapitány segítőjeként és pályaedzőként tevékenykedik.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link