A Való Világban már megszokhattuk, hogy sokszor semmi sem az, aminek elsőre látszik. A játékosok a bent töltött idő alatt közel kerülhetnek egymáshoz, miközben egyre több minden derül ki.

Ennek eredménye pedig sokszor egy-egy románc kialakulása, amely a nézők előtt bontakozik ki. VV Barna megdöbbentő vallomást tett VV Reninek egy beszélgetésük alkalmával, amelyre eddig még sosem volt példa a Való Világban.

Vallomás a Való Világban 

VV Barna és VV Reni között csak úgy dúl a szerelem. Beszélgetésük során szóba került az a kényes téma, hogy a férfi hogyan reagálna arra, ha Reni felszedne pár kilót. 

Meglepő mondat hagyta el a villalakó száját, amelyen sokan meglepődtek.

– Az én szerelmem is hajlamos a hízásra. Ha plusz öt kilót felszednél, akkor én feleségül is vennélek. Ha tíz kilót, akkor pedig gyereket is csinálnék neked itt a villában – mondta Reninek.

vv-reniek.png

– Nem fogok, és nekem nem kell gyerek sem tőled – reagált erre VV Reni.

A legtöbb villalakó kifejezte az értetlenkedését, és furcsának találták, hogy a férfi miért mond ilyeneket.

– Ennek mi értelme lenne? Mi a jó abban, ha felszed öt vagy tíz kilót? A gyerekkel együtt az már 25 kiló lenne, és az sok – kérdezték tőle többen.

– Hát már a 25 kiló, az lehet kicsit durva lenne – értett egyet VV Barna is. 

Való Világ-lánykérés

A Való Világ 2022-es évadában a szex szinte már mindennapos szükséglet azok alapján, ahogy a versenyzők állnak az együttlétekhez. Többen hangsúlyozták is, hogy nem jelent nekik többet a másikkal való közösülés, mint egészségügyi szexet. Ez a hétfői adás lánykérései után is bebizonyosodott. 

Cover-kép: RTL II/Való Világ

Source link