Lakatos Márk és Tóth Gabi körül nem csitul a botrány. Épp ellenkezőleg, egyre csak durvul az adok-kapok. 

A balhéjuk a Sztárban Sztár leszek! adása miatt indult: a Reggeli műsorvezetője keményen kritikát fogalmazott az énekesnő megjelenését illetően.

Lakatos Márk és Tóth Gabi vitája

TikTok-videó formájában mondott véleményt a műsorban viselt kihívó szettjéről. Azt jegyzete meg kritikaként, hogy annak ellenére bevállalta a merész ruhát, hogy előtte azt mondta, korábban csak azért viselt kihívó darabokat, mert a producerek dróton rángatták.

Tóth Gabi ebben a miniruhában jelent meg vasárnap a Sztárban Sztár leszek! mestereként.

Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Tóth Gabi az Instagramon egy storyban reagált erre. A következőt írta:

„Lakatos Manyi ‘stylist’ szerint ez egy ‘csecskidobós’ fekete domina ruha. Lehet, Maár Róberttel csak mi látjuk óaranynak és nem ‘csecskidobósnak’? Manyika is beindult a Sztárban sztár indulásával együtt, hisz jól jön neki a figyelem bármi áron! Ezek szerint a velem kapcsolatos posztjai nagyot mennek, mert minden hétre akad nála egy. Manyikám! Egészségedre!”

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A csörte itt még nem ért véget. Lakatos Márk nem hagyta annyiban a dolgot, ismét TikTok-videót intézett az előadóhoz.

– Figyelj, én 16 éves korod óta ismerlek, már akkor is 

összevissza beszélő, hebrencs vidéki fruska voltál

– aki egyébként nagyon szerethető volt, és nagyon jól énekelt – kezdte a mondandóját.

– Én legalább nem játszom meg magam, én el tudom dönteni magamról, hogy Dr. Jekyll vagyok-e, vagy Hyde, nem úgy, mint te, a te esetedben ez nem annyira egyértelmű. Az egyik héten Spéter Erzsébetnek öltözöl, imádkozó matyóbabának, és veted a keresztet, amikor valaki egy durvább szettet vesz fel, és metáldalokat énekel. Majd a következő héten egy olyan miniruhát – ami tökmindegy, hogy óarany, fekete vagy királykék – combcsizmával, amivel simán átvehetnéd a pornó-Oscart – zárta le a témát.

Tóth Gabi luxusórája

Tóth Gabi luxusórája nagy port kavart a közösségi médiában. Az Instagram-képein szúrták ki, hogy sokszor viseli ugyanazt a Rolex órát, ezután futótűzként terjedt el a TikTokon az a videó, amelyben Lakatos Zsolt óraszakértő kielemezte a darabot.

Cover-fotó: RTL Klub Magyarország, TV2/Sztárban Sztár leszek!

Source link