Heidi Klum és lánya, Leni Klum 2021 elején együtt szerepeltek a Vogue magazin címlapján, amely nagy sikert hozott el a fiatal lány életében. 

A 18 éves szépség modellkarrierje egyre inkább felfelé ível, ennek köszönhetően több fotózáson is részt vesz édesanyjával együtt. A 49 éves szupermodell és gyermeke ismét egy közös munkát vállalt, az Intimissimi fehérneműmárkájának álltak modellt.

Heidi Klum és Leni Klum az Intimissimi karácsonyi fotózásán

Heidi Klum és Leni Klum szépségüknek és csinos alakjuknak köszönhetően az Intimissimi márka arcaivá váltak, így nem is meglepő, hogy a fehérneműcég ismét őket kérte fel a karácsonyi kollekció befotózására. Az alábbi felvétel a fotózás alatt készült Leniről, egy szexi, piros csipkecsoda volt rajta.

Anya és lánya az egyik képen ugyanolyan bordó hálóinget öltöttek, amely színvilága nemcsak csábító, hanem a közelgő ünnepekre is emlékeztet. 

Átölelik egymást, miközben egymásra csücsörítenek. A fényképen nagyon jól látszik az összhang és az, hogy mennyire szeretik egymást.

A cikk az ajánló után folytatódik

A második fotó már dögösebb, ezen Heidi Klum egy falatnyi csipkebikiniben mutatja meg tökéletes alakját, miközben lánya egy szexi babydollban hajtja az édesanyja vállára a fejét. Leni már 16 éves kora óta a modellvilág részese, egyre többen kíváncsiak rá, amely az Instagram-felületén is meglátszik. Közel 1,7 millió ember követi a barna szépséget, aki mindig csinos fotókon mutatja meg bájait.

heidi-klum

A Glamour és a Harper’s Bazaar címlapjain is szerepelt már, októberben pedig a milánói divathéten jelent meg, ahol ismét lenyűgöző formában volt. Ezen az eseményen az About You márkával közösen létrehozott kollekcióját mutatta be, amely hatalmas sikernek örvendett. 

Heidi Klum és Leni Klum az Intimissimi fotózásán

Heidi és Leni Klum az Intimissimi fehérneműcég arcai lettek, a márka legújabb kollekciójában mutatták meg fantasztikus formájukat. A képeken mindketten csak natúr sminket viselnek.

Cover-kép: Getty Images

Source link