Herceg Erika Lilu YouTube-műsorában vallotta be, botoxoltatni jár. Az X-Faktor 2022-es évadának új női mentora először adott ilyen hosszú mélyinterjút magyar platformon.

Bár a Makeup/Down cimű videósorozat alaptémája a sminkelés, sok más dolog is szóba került. A fogyásáról, az Instagramról, az ukrán helyzetről is őszintén beszélt, valamint azt is bevallotta, melyik felületeket injekcióztatja az arcán.

Herceg Erika botox

Lilu megjegyezte, sose gondolta volna, hogy 34 éves. Megjelenése alapján azt tippelte, amikor először látta, hogy a húszas évei elején járhat. Herceg Erika ekkor kezdett arról beszélni, hogyan őrzi meg a fiatalosságát.

Rengeteg praktikát bevet, például, amikor csak teheti, nem sminkel, hogy minél többet szellőzzön az arcbőre, sosem alszik el úgy, hogy ki van festve, valamint nem sajnálja a pénzt prémium minőségű termékekre.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

– Ha injekciós kezelésekről beszélünk, biorevitalizáció mindenképpen meg kell, hogy történjen félévente egyszer – kezdte a beszélgetésben.

Elárulta, nyolc éve csináltat magán olyan kezeléseket, amelyek például a szemkörnyéki ráncait tüntetik el. Ezeket ráadásul az egyik családtagja, a keresztlánya édesapja végzi el rajta. 

– Meg, amit bevallok itt először: a botox. 

Botox nélkül nem lenne ilyen a homlokom.

Hozzátette, szerinte fontos, hogy az emberek mértékkel végeztessenek el ilyen jellegű eljárásokat magukon. Ő mindig figyel rá, hogy éppen csak annyi anyagot fecskendezzenek a bőre alá, amelytől a mimikája megmarad.

Herceg Erika dögös fotókon

Herceg Erika az orosz és az ukrán Playboyban is szerepelt már, és megnyert egy tehetségkutatót, aminek Volodimir Zelenszkij volt a műsorvezetője. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen az X-Faktor új mentora. 

Source link