A hét eleje óta lehetett tudni, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőgárdája még nem teljes. Az utolsó lakó kilétét péntek estig titkolták a készítők: úgy mutatták be az első adásban, mint a titokzatos Bokorember.

A tetőtől talpig levelekbe bugyolált híresség kiléte egész héten lázban tartotta a közönséget, sokan úgy vélték, a bokor álarc Kabát Petit rejti, de Járai Kíra és Molnár Áron neve is ott volt az esetleges sztárok között.

A Celeb vagyok, ments ki innen! új szereplője

A pénteki rész a nagy leleplezéssel zárult. Sokak meglepetésére nem a fent említett sztárok egyikét rejtette a maszk: Zámbó Krisztián lett a tábor legújabb lakója.

„Na, rá nem gondoltam! De nem kell egyből leírni, nem biztos, hogy rossz lesz.”

„Mindenki Kabát Petire szavazott, ez most nem jött be. Én bírom Krisztiánt, Peti már eleget szerepelt.”

„Rá pont nem gondoltam. Ez meglepett.”

„Hát nem gondoltam volna!” – írták meglepetten a kommentelők.

A Celebek egyébként már találkozhattak vele a táborban: Bokoremberkén alaposan megtréfálta őket. Lopott a készleteikből, és meg is ijesztette őket.

Vandon Jani büntetése

A Celeb vagyok, ments ki innen! keddi adása sokaknál kiverte a biztosítékot. Sebestyén Balázs és Vadon János túl messzire mentek, amikor egy magyarul nem értő kisfiút hoztak megalázó helyzetbe. Kiderült, hogyan torolták meg a botrányt okozó jelenetet a készítők.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link