Bár a Nyerő Páros kedd esti, hetedik adásában végül Hódi Pamelát és férjét, Bencét tartották bent a játékosok a villában, így Lotfi Begi és felesége, Réka számára ért véget a verseny, az egykori focistára igencsak fújnak a nézők és több sztárpár is. 

Tóth Bence agresszív viselkedésével húzta ki sokaknál a gyufát, szerintük túlzásba esett, ahogy Zdroba Patrikkal viselkedett. 

Hódi Pamela férje a Nyerő Párosban

A Nyerő Páros hetedik játéknapján a pároknak a versenyzőtársaikról kellett őszinte válaszokat adniuk, pont pedig akkor járt, ha a párok két tagjának véleménye egyezett. A villában két szövetség formálódott, emiatt többen eleve feszülten kezdték meg a játékot, ez pedig a játék során csak fokozódott.

Leginkább Zdroba Patrik került célkeresztbe, akit Tóth Bence hazugnak nevezett: Megyeri Csillával együtt azt állították, nem mondott nekik igazat, amikor arról kérdezték, megkeresték-e egy szövetséggel. Nemet mondott, miközben Bence és Csilla szerint is nyilvánvaló, hogy Törőcsik Daniékkal, Young G Béciékkel és Tóth Szabiékkal szövetkezett. 

Bence rettenetes lelki terrort használt.

– Próbálta Patrikban azt az érzést kialakítani, hogy egy nem korrekt ember: „Most tükröt mutatok neked tesó, hogy te egy hazug ember vagy!” És ezzel megtörni, egy picit elbizonytalanítani Patrikot. Ami nekem nagyon nem tetszik, hogy ahogy érezte Bence, Patriknak nincsen semmilyen verbális eszköztára arra, hogy felvegye a harcot Bencével, Bence még jobban rátett. Ez számomra nagyon nem volt szimpi – akadt ki a színfalak mögött Tőröcsik Dani. 

torocsik-dani

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

– Annyira látszott a Pameláékon, hogy ilyen pszichológiai terrort alkalmaztak tulajdonképpen a Patrik ellen, és már szerencsétlent rossz volt nézni. Befolyásolni akarták az ő játékát akár, össze akarták teljesen zavarni.

Nálam a Pameláék most már kezdik elrúgni a pöttyöst!

– fakadt ki Muri Enikő is, mire párja hozzátette: „Az a baj, hogy ezt túltolták!”

muri-eniko-sabi

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A nézőknek sem volt szimpatikus Tóth Bence viselkedése, ennek a Nyerő Páros közösségi oldalain hangot is adtak. 

„Nézni is rossz volt, ahogy Bence Patrikkal beszélt… Csalódtam benne! De Pamelát csípem!”

„Ezt nem hiszem el…. Bence kutya tanulhatsz a Patriktól!”

„Nem elég, hogy cserben hagyják sorozatosan Patrikot, még őt kiáltják ki hazugnak?? Pfuhh… Hogy nem szakadt rájuk a mennyezet” – olvasható a nézők kommentjei között. 

Hódi Pamela smink nélkül

Lilu felkérésére igent mondott a Makeup/Down című YouTube-műsorba, amelynek az a különlegessége, hogy a sztárvendégek a beszélgetést festetlen arccal kezdik, majd az adás során mutatják meg, milyen ügyesen bánnak a piperetermékekkel. Hódi Pamela arcát sem fedte semmilyen kozmetikum.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Source link