Hódi Pamela és Muri Enikő között tovább fokozódott a feszültség a Nyerő Páros villában: miután az énekesnő zokon vette, hogy az influenszer és férje az előző napi produkciójukra 10 helyett csak 9 pontot adott, másnap reggel úgy gondolta, elbeszélget a kétgyerekes anyával. 

Félrevonulva megkérdezte, van-e Pamelának vele bármilyen személyes problémája, amiről ő nem tud, amivel idegesíti, zavarja, mert az előző esti megjegyzését nem tudta hova tenni. 

Hódi Pamela sírt Muri Enikő miatt

Hódi Pamela közölte, szándékosan nem a villabeli viszonyok alapján pontozott, egyszerűen nem kacarászott annyit Muri Enikő és Tóth Szabi produkcióján, mint a többiekén. Az énekesnő azt mondta, ezt elfogadja, de úgy érzi, mintha Pamela direkt nem érezné jól magát, valami gondja van velük. 

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

– Mondom, mi a gondom. Enikő, ha nem változtatsz a stílusodon… kicsit magas lóról beszélsz. Látod most is a testbeszédedet? A stílusodat érzem támadásnak, meg ahogy beszélsz…. De akkor ne kuncogjál, Istenem! Te akarsz beszélgetni! Olyan nyugodtan ülök, és próbálok válaszolni, arra, amit kérdezel, és nem engeded. Hát ciccegsz most is! – fakadt ki Pamela, mire Enikő azt válaszolta, azért, mert az influenszer provokálja. 

– Szerintem nekünk akkor a jövőben nincs miről beszélgetni. Az lesz a legjobb, ha mindenki csinálja itt bent a dolgát – zárta le a témát Muri Enikő. 

muri-eniko2

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Hódi Pamela egyetértett vele, a beszélgetés végére mégis kicsordult a könnye. 

– Az ilyenektől mentsen meg az élet engem – bukott ki belőle, amikor már egyedül maradt a kertben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Muri Enikő a kulisszák mögött még durvábban nekiment Hódi Pamelának, nagyon kemény véleményt fogalmazott meg róla. 

– Azt, amit a Pamela kivált belőlem, gyűlölöm. Kifordulok magamból egy ember miatt, aki

nekem annyit se ér, mint egy szemeteszsák üresen!  

hodi-pamela-sir

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A villában a többiek is látták Pamelán, hogy eltört nála a mécses, de nem akart előttük sírni, férje, Tóth Bence vigasztalta. 

– Egy ilyen ember miatt ne sírjál már! Érzelmileg hogy áll közel hozzád? Engedd el – javasolta feleségének. 

Hódi Pamela festetlen arca

Rendszeresen szelfizik úgy, hogy mindössze csak 3D-s műszempillát vagy egyáltalán semmit sem visel. Nem ő az egyetlen híresség, aki nem takargatja smink nélküli arcát. Még további öt olyan sztárt mutatunk, akik az ágyból kikelve is ragyognak.

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Source link