Hódi Pameláról a Nyerő Páros péntek esti adásában kiderült, mit definiál megcsalásnak. Erről férje, Tóth Bence rántotta le a leplet, miközben teljesítette a feladatot.

Még Sebestyén Balázsnak is volt ehhez egy-két szava.

Hódi Pamelánál ez már megcsalásnak számít

Az október 7-én vetített adásban a fiúk játszottak, így a lányoknak kellett megtenniük tétjeiket. A home office-ra keresztelt játék során öt különböző feladatot végeztek el, eközben Sebestyén Balázs a párjukra vonatkozó kérdésekkel bombázta őket. 

Fotó: RTL Magyarország/Nyerő Páros

Amikor Tóth Bencére került a sor, az egyik kérdés így hangzott.

– Mi számít megcsalásnak Pamela szerint?

Erre ez volt a férfi válasza.

– Hát már a flörtölő írogatás az az!

Pamela ezután meg is jegyezte, hogy tudja fejből a férje a helyes választ. Sebestyén Balázsnak is volt ehhez megjegyzése.

– Ezt azért nagyon tudod betéve: flörtölés, lájkolás, ránézés, gondolat, minden megcsalásnak számít. Jól mondom? – kérdezte Hódit.

– Így van, nemcsak a fizikális, hanem az is már annak számít, amikor lelkileg odaadja magát – szögezte le a kétgyerekes sztár.

– Úristen, mintha a feleségemet hallanám – tette hozzá a műsorvezető.

Hódi Pamela smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a hazai hírességek, ha nincsenek kifestve. Hódi Pamela mellett láthatod Sarka Katát, Liptai Claudiát vagy éppen Vasvári Vivient smink nélkül.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: RTL Klub/Sárosi Zoltán

Source link