Van, akinek szinte a vérében van a pózolás, de azért többen vannak, akik az évek alatt tanulták meg, tapasztalták ki, mik a számukra legelőnyösebb testtartások, amiknek köszönhetően mindig jól néznek ki a fotókon. 

Ha te sem vagy az a pózolós típus, és sosem vagy elégedett a rólad készült képekkel, akkor se keseredj el, mert van néhány egyszerű trükk, amit könnyen elsajátíthatsz, és ami segít benne, hogy minden felvételen jól fess. A modell és tiktokker Viola Push videóiban szuper, mindenki számára hasznos tippeket ad.

Így pózolj a fotókon: trükkök a TikTokkertől

Viola modellvlogot vezet a YouTube-on, és TikTokján is sok izgalmas kulisszatitkot oszt meg a manökenek életéből. Bemutatja például, milyen egy modell átlagos napja, hogy sétálnak a kifutón, de azt is, hogyan pózolnak úgy a fotókon, hogy előnyös, mégis természetes legyen a végeredmény. Ő sem volt mindig magabiztos a fotózásokon, de ezek a testtartások sok önbizalmat adtak neki, mert tudja, hogy sosem lőhet mellé velük.

Itt például azt mutatja meg, hogy érdemes pózolni egy egészruhában. Nemcsak hagyományos, hanem a profik által használt testtartásokat is felvesz, amikkel egyedibbek lehetnek a képeid.

Sokaknak akad gondjuk azzal, hogy a fényképek készülése során nem tudják, mit kezdjenek a kezeikkel, hova tegyék őket. Violának erre is van néhány ötlete. A következő mozdulatokkal garantált a magabiztos, szexi hatás.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az alábbi posztban pedig azt is megmutatja, hogy használd a kezeidet akkor, ha csak az arcodról készülnek felvételek. Ezek a trükkök ismerősek lesznek a magazinok címlapjairól.

Ha pedig igazán természetes, vidám és önfeledt hatású fotókat szeretnél, ezeket a trükköket érdemes bevetned. Jó ötlet például, ha kicsit oldalra dőlsz, oldalra hajtod a fejedet, vagy épp beletúrsz a hajadba.

Szoknyában sem egyszerű megtalálni a legelőnyösebb testtartást, Violának azonban szerencsére erre az esetre is vannak ötletei.

Az őszi szezonban pedig kifejezetten hasznos lesz az alábbi videó, amin megmutatja, milyen pózokat érdemes felvenni akkor, ha blézerben fotózkodsz.

A profi fotós trükkjei a tökéletes képhez

A profi fotós, Bonnie Rodriguez azt vallja, mindenki lehet fotogén és magabiztos, csak meg kell találni a megfelelő beállításokat. A fiatal nő nem azt tanítja, hogyan tűnhet valaki irreálisan vékonynak vagy tökéletesnek a képeken, csupán tanácsokat ad, melyek azok a beállások, amelyek szinte mindenkinek előnyösek. A helyes pózok magabiztosságot adnak, és garantálják a jó végeredményt. 

Source link