Télen a legfontosabb az öltözködés terén, hogy ne fázzon az ember, emellett pedig nem mindig olyan egyszerű arra is figyelni, hogy csinos legyen az összhatás. Vannak azonban olyan szettek, amikkel mindkét kitétel teljesülhet.

Ötven felett sokan gondolkoznak azon, hogy mit viseljenek, melyek azok a ruhák, amik igazán előnyösen festenek rajtuk, és amikkel nem lőhetnek mellé. A Pretty Over Fifty vloggere már régóta ad szépségtanácsokat a korabeli nőknek, és a téli szettek sem maradtak ki a sorból.

Így öltözz télen, ha elmúltál 50

Kimberly videójában öt olyan összeállítást mutat be, amik egyszerűek, mégis nagyon csinosak és elegánsak. Igazi kortalan választások, nem rejtik el az alakot, és nőies hatást keltenek amellett, hogy jól melegítenek is a mínuszokban. Nem visel túl színes, feltűnő vagy mintás darabokat, mégis divatos eredményt ér el. Videójában láthatsz ruhás és nadrágos ötleteket egyaránt, így a változatos öltözködés is garantált.

A pulcsiruhák nagyon sikkesek idén télen, és mindenkinek jól állnak. Válassz belőlük egy hosszabb, midi változatot, a szettet pedig egészítsd ki egy vastag övvel, hogy kiemelje, karcsúsítsa a derekat. Ha pedig fáznál, csak kapj fel egy csinos poncsót.

Ha kedveled a mintásabb darabokat, vegyél fel egy ilyen nadrágot, hozzá pedig szavazz egy fekete garbóra. Az összeállítást a hosszított kardigán teszi tökéletessé, ami nyújtja az alakot. De a csupa fekete szett is jó ötlet, hiszen slankít, de érdemes feldobni egy mutatós kardigánnal. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az elegánsabb alkalmakra remek ötlet a bővebb, fekete szövetnadrág és a szürke blézer kombinációja, míg a lazább napokon egy lengébb, drapp felső is jól mutat hozzá. A farmer és a kötött pulcsi kettőse pedig egy olyan párosítás, amivel egyszerűen nem lőhetsz mellé a téli hónapokban.

Rövid frizurák, amik szuper választások 50 felett

Olyan frizurákat gyűjtöttünk össze, amelyek divatosak, nőiesek és igazán kortalanok, így ötven, hatvan vagy akár hetven év felett is szuperek. A következő fazonok dúsabbnak láttatják a hajat, és ősz tincsekből is extra csinosak. Mutatunk pixie-ket, bobokat és tépett vágásokat is, így mindenki megtalálja majd a stílusához, ízléséhez leginkább passzolót. 

Source link