Horváth Éva 1998-ban, mindössze húszévesen nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt, ezután modellkedéssel kezdett foglalkozni, majd műsorvezetőként épített karriert.

A hat évvel fiatalabb Laky Zsuzsi 2002-ben a Miss World Hungary szépségverseny első udvarhölgye lett, 2003-ban pedig elnyerte a koronát a Párizsban tartott Miss Európa versenyen. 

Horváth Éva és Laky Zsuzsi közti hasonlóság

Horváth Éva, aki két kisfiú büszke anyukája, az Instagramján osztotta meg a rajongóival, hogy korábban gyakran összekeverték őket Laky Zsuzsival. Utóbbinak két kislánya született, Luca és Lujza. 

 „Rengetegen mondtátok régebben, hogy mennyire hasonlítunk egymásra, sokan össze is tévesztettetek bennünket az utcán. Szerintetek? Nyilván mi is változtunk sokat, talán még most is van köztünk hasonlóság. Nekem Laky Zsuzsi mindig is a legszebb lesz, nemcsak azért, mert Ő Európa legszebb hölgye, hanem mert egy fantasztikus személyiség, anya és feleség egyben! Aki nem hiszi, járjon utána!” – írta a 43 éves sztár az Instagram-oldalán közös fotójuk mellé.

A kép alapján valóban van köztük hasonlóság, egyezik a magasságuk, a szemük formája és színe, és mindketten dús hajkoronával büszkélkedhetnek. A kommentelők egy része egyetértett Horváth Évával, voltak azonban olyanok, akik nem tudták magukban tartani goromba megjegyzéseiket. 

„Pici hasonlóság sincs, ráadásul a kor mindenkin latszik (sajna), rajtatok is.”

„Szerintem egyáltalán nem hasonlítotok egymásra!”

„Laky Zsuzsi nagyon szép, Horváth Éván már látszik kor rendesen” – írták „csupa jóindulattal”. A többi kommentelő védelmébe vette a szépségkirálynőket, a rajongótáboraik kiálltak mellettük. 

Geszler Dorottya lányának esküvője

Geszler Dorottya az Instagram-oldalán számolt be lánya esküvőjéről. Laura még a nyáron ment hozzá szerelméhez, Bálinthoz, édesanyja az esküvőt hónapokig titkolta a nyilvánosság előtt.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: YouTube/Horváth Éva

Source link