Egy belga művész különleges, őszinte rajzaival lett híres az Instagramon. Ma már több mint 719 ezren követik, és rengeteg nő átérzi elgondolkodtató, szomorú vagy épp humoros ábráit.

Prudence olyan mindennapi helyzeteket, problémákat örökít meg, amikkel élete során a legtöbb nő szembesült már. Éppen ezért is olyan népszerű.

Őszinte képek, amiket minden nő átérez

Planet Prudence nevű profilján nemcsak a vicces szituációkat örökíti meg, hanem testpozitív üzenetekkel is bátorítja követőit. A gyermekkorában bántalmazást és kiközösítést átélt, depresszión átesett fiatal nő számára a művészet jelentette a biztonságot, az önkifejezést. Először csak magának rajzolt, később azonban az emberek felfigyeltek műveire az interneten.

Mindig is úgy érezte, hogy mások előtt nem lehet igazán önmaga, valamint azt, hogy nőként rengeteg irreális, értelmetlen elvárásnak kellene megfelelnie. Nagyon meg akart szabadulni ezektől, és úgy döntött, másokat is erre szeretne ösztönözni. Így hát rajzai nemcsak a vicces női problémákat mutatják meg, hanem a társadalmi nyomást is le szeretnék venni egy kicsit a nők válláról. Összegyűjtöttük kedvenceinket.

– Így nézek ki otthon a tükörben, és így a fodrásznál – valószínűleg sokan szörnyülködtek már a szalonban festés és mosás közben azon, hogy hogy festenek, na és azon, hogy miért néznek ki ezerszer jobban otthon a tükörben. 

– Csak a végéből vágj egy picit – elképzelés és valóság. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A leggings is valahogy csak másokon és a képeken néz ki jól.

 Ha másokkal nem vagy gonosz, önmagaddal miért lennél?

Ilyen magas derekú farmerban állni, és ilyen ülni. Igen, mindenki hasa hurkás lesz ilyenkor, és ez teljesen normális.

– Amilyennek a harmincas éveimet gondoltam régen, és amilyenek valójában.

Együtt alvás: elvárás és valóság. Bizony nem mindig olyan jó egész éjjel összebújva feküdni, mint ahogy azt a romantikus filmekben látni.

Nem a külseje határozza meg azt, hogy egy nő mennyire sikeres.

Ilyen a tartós kapcsolat a valóságban, amikor senki nem látja

Jacob Andrews az interneten osztotta meg képeit, melyeken a kezdődő és a tartós kapcsolatok közötti különbségeket jeleníti meg, valamint ezzel kapcsolatosan az elvárások és a valóság közötti eltéréseket. Vicces rajzaiért az egész net odavan, és nem is csoda: ezeket mindenki átéli annak ellenére, hogy igyekeznek titkolni mások előtt. 

Source link