Az ember olyan lakásban érzi jól magát, melyben nem a divat az elsődleges szempont, hanem az, hogy a saját énjét visszatükrözze.

Aki szereti a természetet és szomjazza a szabadságot, a nyugalmat, a zavartalan életet, annak kellemes környezet lehet egy, a nomád életet idéző stílusban bebútorozott, illetve dekorált otthon, modern alapokkal. Így egyszerre lehet jelen a természetesség és a modern városias környezet. Az úgynevezett urbán nomád lakberendezési stílus e két világ között képez hidat, kellemes egyensúlyt.

Az urbán nomád stílusú lakberendezés

De mitől lesz nomád, és mitől lesz urbán? Nomád, mert a természetben élő emberek által használt alapanyagokból dolgozik. Natúr fával, bőrrel (tetszés szerint műbőrrel), szőrmével (tetszés szerint műszőrmével), fonható növényi részekkel. Amitől pedig urbán lesz, az a kényelem, a trendi formát és mintát öltő bútorok és kiegészítők. Különleges ötvözet, mely visszahozza a természetet az ember közvetlen környezetébe. A következő inspiráló képek kíséretében meg is mutatjuk, milyen ez a stílus.

Source link