Október 17-én, hétfőn kezdetét veszi a TV2 vadonatúj sztárpáros műsora, a Párharc. Nyolc mindenre elszánt duó költözött be a produkció luxusvillájába, hogy megmérkőzzenek egymással, és sokszor feszegessék a saját határaikat.

Többek között olyan sztárok vállalták, hogy próbára teszik az állóképességüket és a kapcsolatukat, mint Kulcsár Edina és G.w.M., Gáspár Evelin és kedvese, Attila vagy Gaál Noémi és párja, Tamás.

A Párharc villája

Nem csak a játékok során lesz nehéz dolguk, a verseny alatt egy fedél alatt kellett lakniuk. A taktikázás, a feladatok során összegyűlt feszültség és az együttélésből óhatatlanul kialakuló viták sem könnyítik meg a dobogóhoz vezető utat. Van azonban valami, ami igen: igazi fényűző helyen pihenhetik ki a játékok fáradalmait. 

A Párharc-villa kívül belül luxus: minden helyiséget trendi kiegészítők tesznek hangulatossá. A szobák berendezése eltérő. Akad olyan, amiben a romantikáé a főszerep, más rusztikus eleganciát áraszt magából, de a bohém stílus is helyet kapott.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen fényűző a Párharc című reality villája kívül-belül.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link